Uitvoerder Kabels en Leidingen

Bedrijfsprofiel

Met meer dan 100 werknemers is deze opdrachtgever een toonaangevende organisatie die zeer actief is in de regio. Het bedrijf dat werkt vanuit twee vestigingen is actief in alle facetten van de Grond-, Weg- en Waterbouwsector. Die doet het bedrijf onder meer voor (regionale) overheidsinstanties en profit- en non-profit bedrijven.

Bedrijfscultuur

Kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf. Daarnaast hechten zij veel waarde aan betrouwbaarheid. Met een platte organisatiestijl is de omgang zeer open en toegankelijk voor zowel de werknemers als opdrachtgevers.

Functieomschrijving

Als uitvoerder bent u betrokken bij verschillende fases van projecten. Door de complexiteit van bepaalde opdrachten zit hier erg veel uitdaging in. In de voorbereidingsfase zorgt u ervoor dat u op de hoogte bent van de contracten, bestekken en planningen. Vervolgens stuurt u tijdens de uitvoeringsfase het personeel aan en bent u verantwoordelijk voor de inzet van de machines en materialen. Enerzijds heeft u veel overleg met de werkvoorbereiders en anderzijds legt u verantwoording af aan de projectleider.

Die verschillende contacten als uitvoerder brengen met zich mee dat u goed georganiseerd kan werken en het overzicht weet te bewaren. Contact met uw collega’s is belangrijk, maar dat geldt ook voor het contact met de opdrachtgever. Als uitvoerder kunt u bijdragen aan het rendement van de projecten. U kunt dan ook kostenbewust werken en bent administratief kundig.

Functie-eisen

• Relevante technische opleiding op MBO-niveau (in de richting van Civiele Techniek)
• Ervaring als Uitvoerder in ondergrondse infra
• Opleiding tot Uitvoerder Gas en Elektra is een pré
• Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden

Competenties:
• Flexibel
• Natuurlijk leiderschap
• Planmatig en georganiseerd
• Klant- en resultaatgericht

Over deze vacature

Referentie: JF/B&C/42
Salaris: € 40.000,-
Standplaats: Drachten

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
J. Feitsma
058 - 216 15 82
j.feitsma@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies