Werkvoorbereider Civiele Techniek

Bedrijfsprofiel

Met meer dan 100 werknemers is deze opdrachtgever een toonaangevende organisatie die zeer actief is in de regio. Het bedrijf dat werkt vanuit twee vestigingen is actief in alle facetten van de Grond-, Weg- en Waterbouwsector. Die doet het bedrijf onder meer voor (regionale) overheidsinstanties en profit- en non-profit bedrijven.

Bedrijfscultuur

Kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf. Daarnaast hechten zij veel waarde aan betrouwbaarheid. Met een platte organisatiestijl is de omgang zeer open en toegankelijk voor zowel de werknemers als opdrachtgevers.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider in de civiele techniek bent u verantwoordelijk voor het uitzetten van werkinstructies voor de werknemers, het opstellen van offertes, globale calculaties en de algehele planning. Daarnaast houdt u scherp in de gaten waar meer of minderwerk uitgevoerd moet worden. Ook is het lezen van een bestek u niet vreemd en op basis van de opgestelde planning bewaakt u de uit te voeren werkzaamheden. U beschikt over tekenervaring m.b.v. Autocad. U ziet er elke dag opnieuw uitdaging in om het werkproject tot een succes te maken.

In de rol van calculator zorgt u voor de kostprijscalculaties en een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Je vindt het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Je houdt rekening met tijdslimieten, budgetten en technische specificaties. Je zorgt ervoor dat materieel, goederen en diensten gewaarborgd zijn en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. Je schuift aan bij team overleggen zowel met interne als externe opdrachtgevers.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde HBO opleiding Civiele techniek
• U beschikt over een goede beheersing van Autocad
• Relevante werkervaring is een pré

Competenties:
• Overzichtelijk
• Communicatief
• Coördinerend
• Secuur

Over deze vacature

Referentie: JF/B&C/43
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Veenwouden

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
J. Feitsma
058 - 216 15 82
j.feitsma@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies