Werkvoorbereider Ondergrondse Infra

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever beheerst de civiele techniek in alle dimensies van water en land, boven- en ondergronds. Voorbeelden hiervan zijn: rioolwater zuiveringsinstallaties, bruggen en tunnels en ondergrondse infrastructuur.

Bedrijfscultuur

Onze opdrachtgever is een slagvaardig en betrokken bedrijf. Met een platte organisatiestructuur, korte lijnen en veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en innovatie.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider in de ondergrondse infra weet u precies wat er nodig is om een project goed te kunnen uitvoeren. In samenspraak met de uitvoerders en projectleiders treft u de voorbereidingen. Onze opdrachtgever houdt zich voornamelijk bezig met de aanleg van ondergrondse infrastructuur. Dit is verschillend van grote projecten tot complexe kunstwerken. Ervaring met gas, water of elektra werkzaamheden is hierbij een vereiste.

Als werkvoorbereider behandelt u de binnengekomen aanvraag van de klant en vertelt dit naar een opdracht voor het team. Dit is verschillend van het inplannen van materiaal en personeel tot het beheren van aangeleverde documenten. Hierbij heeft u kennis van tekenprogramma’s en bestekken om de benodigde plannen op te stellen. U bent breed onderlegd en daarom is dit een vacature die uitstekend bij u past. Bent u op zoek naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Dan wordt u van harte uitgenodigd te reageren.

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau aangevuld met opleiding richting Civiele techniek
• Aantoonbare ervaring als werkvoorbereider in ondergrondse infra

Competenties:
• Stressbestendig
• Weet goed overzicht te bewaren
• Flexibel

Over deze vacature

Referentie: JF/B&C/44
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Drachten

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
J. Feitsma
058 - 216 15 82
j.feitsma@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies