Projectmanager

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een bekende en grote producent van staalconstructies in binnen en buitenland. De constructies vinden hun toepassing in de offshore en weg en waterbouw. Ze zijn totaalleverancier, van engineering tot productie en installatie maar ook onderhoud wordt uitbesteed aan dit toonaangevende bedrijf. De organisatie richt zich op zorg voor goede verhoudingen met betrokken stakeholders, gekoppeld aan stabiliteit en beheersbaarheid van haar projecten.

Bedrijfscultuur

Binnen de organisatie heerst een informele op samenwerking gerichte sfeer. Medewerkers voelen zich verantwoordelijk en zijn betrokken richting elkaar.

Functieomschrijving

In de positie van Projectmanager bent u mede verantwoordelijk voor de vervaardiging van prestigieuze stalen “kunstwerken”. Op de weg naar het eindresultaat rapporteert u rechtstreeks aan de Technisch Directeur en bent u verantwoordelijk voor een goed procesverloop.

Gedurende uw werkweek heeft u overleg met verschillende opdrachtgevers en collega’s (onder andere: kwaliteit, calculatie, inkoop, werkvoorbereiding en directie).

Bij aanvang van een project maakt u een allesomvattende globale planning waarin een financiële planning volgens het bestek wordt vervaardigd, gericht op de opleveringsdatum. In de uitwerking en fasering van het project stuurt u aan op een tijdige oplevering. Hiertoe geeft u leiding aan de bij het project betrokken medewerkers en bewaakt de projectkosten met de begroting als richtlijn.

Daarnaast initieert u projectbijeenkomsten en onderhandelt over meer/minderwerk wat ter sprake komt. Vanzelfsprekend archiveert en administreert u uw activiteiten zorgvuldig.

Zoekt u een uitdagende baan met veel regelvrijheden en een hoog ondernemersgehalte? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, de positionering van de functie en de cultuur binnen de organisatie.

Functie-eisen

• HTS, richting Werktuigbouwkunde
• Ruime ervaring van minimaal 5 jaren in een projectleidersfunctie in de staalbouw
• Kennis van UAV-GC contractopbouw

Competenties:
• Communicatief vaardig in woord en geschrift
• Hoog “schakelvermogen” tussen verschillende projecten in verschillende faseringen
• Goed kunnen werken onder stressvolle omstandigheden

Over deze vacature

Referentie: OS/2018/01
Salaris: € 60.000
Standplaats: Leeuwarden

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
O. Smeding
058 - 216 15 82
o.smeding@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies