Planner

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een grote dienstverlener in de branche logistiek en techniek. Ze houdt zich voornamelijk bezig met het optimaal in stand houden van publiek gebruikte transportmiddelen. Met een hoofdvestiging in Zwitserland en nevenvestigingen in verschillende landen kan ze hoogstaande kwaliteit garanderen voor haar klanten.

Bedrijfscultuur

Binnen de organisatie wordt veel van de medewerkers gevraagd. Werkzaamheden zijn gericht op mechatronische vraagstukken en vragen een hoge mate van kennis en kunde op technisch gebied. Daar staat een goed ingerichte organisatie achter welke haar medewerkers op professionele wijze faciliteert en ontwikkelt.

Functieomschrijving

Wegens toenemende werkzaamheden bij onze opdrachtgever komen we graag in contact met een nieuwe planner met werkvoorbereidende taken. Qua startkwalificiatie heeft u een MTS opleiding niveau 4 afgerond en heeft minimaal 2 jaren werkervaring in een soortgelijke functie. U werkt nauwkeurig, houdt goed het overzicht en werkt planmatig.

Uw werkdag zal bestaan uit onder andere het opstellen van planningen voor preventief en correctief onderhoud waarbij u optimaal mensen en middelen afstemt op de uit te voeren werkzaamheden. De personeelsplanning wordt daarin voor 6 weken vooruit gemaakt.

Daarnaast onderhoudt u contact met toeleveranciers en plant voor tijdige levering en montage. U neemt deel aan de werkoverleggen en bent kritisch op een juiste afstemming van tijd, capaciteit en middelen. Verbeteringen worden door u voorgesteld en u neemt het voortouw in de uitvoering hiervan.

Houdt u het hoofd koel bij veel detailwerk, schakelt u makkelijk tussen verschillende planningen en weet u dit ook correcte opvolging te geven in woord en geschrift? Reageer dan direct via de button aan de rechterzijde met uw CV en korte motivatie.

Functie-eisen

• Afgeronde MTS opleiding niveau 4 (bij voorkeur mechatronica)
• Minimaal 2 jaren werkervaring als planner in een technische omgeving

Competenties:
• Analytisch en nauwkeurig werkend
• Stressbestendig
• Communicatief zeer vaardig
• Goede beheersing van de Engelse taal en beheersing van het Duits is gewenst

Over deze vacature

Referentie: OS/2018/02
Salaris: € 36.000
Standplaats: Leeuwarden

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
O. Smeding
058 - 216 15 82
o.smeding@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies