Kwaliteitsmedewerker QAQC

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een bekende en grote producent van staalconstructies in binnen en buitenland. De constructies vinden hun toepassing in de offshore en weg en waterbouw. Ze zijn totaalleverancier, van engineering tot productie en installatie maar ook onderhoud wordt uitbesteed aan dit toonaangevende bedrijf. De organisatie richt zich op zorg voor goede verhoudingen met betrokken stakeholders, gekoppeld aan stabiliteit en beheersbaarheid van haar projecten.

Bedrijfscultuur

Binnen de organisatie heerst een informele op samenwerking gerichte sfeer. Medewerkers voelen zich verantwoordelijk en zijn betrokken richting elkaar.

Functieomschrijving

Als kwaliteitsverantwoordelijke bestaat uw functie primair uit het opstellen van kwaliteitsbeleid, de controle(procedures) en borging hiervan en bent u binnen de organisatie hét aanspreekpunt aangaande kwaliteitszaken.

Om hier vorm aan te geven bent u in de voorbereidende fase van projecten gaande met de definiëring van de van toepassing zijnde kwaliteitseisen, standaarden (m.b.t. het bestek en productiemethoden) en rapporteert hierover richting de belanghebbenden. Denk hierbij aan leveranciers, opdrachtgevers (extern) en directie en projectleiding (intern).

Onze opdrachtgever produceert grote stalen kunstwerken welke onder andere door verschillende lasmethoden gefabriceerd worden. Daartoe is het relevant dat u hier kennis van heeft alsmede kennis van gebruikte materialen, meet- en controleapparatuur en technische productieprocessen in combinatie met verbeteringsmethodieken en kwaliteitswaarborgsystemen (ISO-9001).

Bent u op zoek naar een uitdagende functie waarbij u als dé kwaliteitsspecialist gezien wordt met verantwoordelijkheid voor een continu verbeteringsproces? Maak dan uw interesse kenbaar door uw motivatie en CV te sturen middels de button aan de rechterzijde van deze vacature. Wenst u inhoudelijke informatie, voel u vrij ons te bellen op 058 – 216 1582.

Functie-eisen

• Afgeronde (technische) HBO opleiding
• Minimaal 3 jaren ervaring in een soortgelijke projectgerichte productie omgeving

Competenties:
• Communicatief vaardig in woord en geschrift
• Analytisch sterk
• Beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré
• Proactief werkend

Over deze vacature

Referentie: OS/2018/03
Salaris: € 38.000
Standplaats: Leeuwarden

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
O. Smeding
058 - 216 15 82
o.smeding@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies