Controleleider - Van der Meer Accountants

Bedrijfsprofiel

Van der Meer Accountants & Adviseurs is een full-service dienstverlener op het gebied van accountancy. Vanuit de drie vestigingen te Oosterwolde, Groningen en Leek bedienen zij hun opdrachtgevers optimaal. Dit doen zij met een veertigtal medewerkers, waaronder accountants, fiscalisten en loonadministrateurs en met een cliëntgericht aanpak. Zowel de fiscale als de accountantspraktijk is in hoge mate geautomatiseerd, zodat de meest efficiënte werkwijze en maximale kosteneffectiviteit is gewaarborgd.

Daarnaast is Van der Meer Accountants één van de weinige MKB-kantoren in Groningen en Oosterwolde welke een AFM vergunning heeft. Door de routine die zij hebben opgebouwd met de wettelijke controles en het doorlopende toezicht vanuit de AFM hierop, hebben zij veel ervaring in het (efficiënt) uitvoeren van controles. Naast de wettelijke controles voeren zij ook vrijwillige controles uit, waarbij de stichting of onderneming opdrachtgever is, of vrijwillige controles welke door een bevoegde instantie (subsidiegever) of beroepsgroep zijn voorgeschreven.

Functieomschrijving

Als controleleider bent u mede verantwoordelijk voor de uitvoering van controle-opdrachten bij uitdagende klanten binnen diverse branches. De opdracht stuurt u samen met de eindverantwoordelijke accountant aan, evalueert u de werkzaamheden en bent u het directe operationele aanspreekpunt voor de klant en de assistent(en) in het team. U haalt energie uit het signaleren van kansen bij klanten. Naast controle zal ook) een combinatie te maken zijn (indien wenselijk) met zwaardere samenstelklanten en reviewwerkzaamheden samenstelpraktijk.

Functie-eisen

• Minimaal HBO Accountancy of Bedrijfseconomie en in het bezit of bezig met de registeraccountant (RA) opleiding
• Minimaal 5 jaar ervaring

Competenties:
• Sociaal- en communicatief vaardig met collega en klant
• Enthousiast
• Professioneel

Geboden voorwaarden: Onze opdrachtgever biedt u een verantwoordelijke functie binnen een gemotiveerd team van collega’s. U bent frequent werkzaam op locatie, reizen is door de aard van de werkzaamheden een belangrijk aspect van de functie. Een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling, studieregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekeringen horen bij deze functie.

Over deze vacature

Referentie: AK/F/40
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
A.Klasens
050 - 526 8884
a.klasens@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies