Werkvoorbereider Bouw

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf in Tilburg. Het bedrijf is actief op de gebieden: realisatie, beheer, service & onderhoud en geluidsanering. Een familiebedrijf dat de laatste jaren is uitgegroeid tot een landelijk opererend totaalbouwer. Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn speerpunten binnen de organisatie.

Bedrijfscultuur

De organisatie is een erkend leerbedrijf die de mogelijkheid biedt mensen verder te helpen. Het betreft een hechte organisatie met bevlogen professionals waar alle neuzen dezelfde kant op staan. Alles binnen dit bedrijf gaat gepaard met plezier.

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider Bouw heeft u bij deze opdrachtgever een erg divers en uitdagend takenpakket. Tevens zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen.

In de functie Werkvoorbereider Bouw zorg je voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding én begeleiding van verschillende projecten. Het belangrijkste hierbij is continue dat kwaliteit en kosten gewaarborgd worden. In de veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het op tijd opdragen van alle informatie die nodig is om een project succesvol te maken. Tevens houd je je bezig met de inkoop van materialen, levertijden en calculaties. Als spin in het web heb je nauw contact met de opdrachtgever, de leveranciers en de onderaannemers. Je stelt daarnaast offertes op en plant werkzaamheden.

Functie-eisen

• Afgeronde MBO niveau 4 richting Bouwkunde of hoger.
• Je hebt aantoonbare stage- of werkervaring.
• Ervaring met AutoCAD of calculaties is een pré.

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Initiatiefrijk
• Flexibel

Over deze vacature

Referentie: KW/WVBB/18
Salaris: € 35.000
Standplaats: Tilburg

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies