Junior Calculator W

Bedrijfsprofiel

Een laagdrempelig en financieel gezond installatiebedrijf met circa 100 medewerkers. Het bedrijf ontwerpt, adviseert, realiseert en onderhoudt werktuigbouwkundige installaties. Het bedrijf is gespecialiseerd in utiliteitsprojecten, waarbij met name gericht wordt op de zorgsector, scholen en evenementencomplexen.

Bedrijfscultuur

Kwaliteit staat voorop binnen dit bedrijf, dit heeft zowel betrekking op de projecten als op het personeel. Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van het personeel. De directeur is net zo belangrijk als de hulpmonteur en afspraak is afspraak. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de sfeer binnen het bedrijf door om de maand een leuke activiteit te regelen, rondom de feestdagen word je nogmaals aangenaam verrast.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Junior Calculator W. Je komt te werken op een calculatieafdeling met 3 ervaren calculators. Zij kunnen je alle kneepjes van het vak calculator c.q. kostendeskundige leren.

Bij deze opdrachtgever word je bij het gehele calculatieproces betrokken. Eentonig en saai zal het nooit worden, aangezien je dagelijks met andere projecten bezig bent: scholen, zorghuizen, fabriekshallen, zwembaden et cetera. Je bent verantwoordelijk voor het maken van kostprijsberekeningen, stelt offertes op en stelt definitieve kostprijsbegrotingen voor. Tevens hou je de financiële risico’s van een project in de gaten. Daarnaast draag je zorg voor de afstemming tussen diverse betrokken partijen, zowel intern als extern.

Functie-eisen

• MBO+ werk- en denkniveau
• Interesse in de installatietechniek
• Affiniteit met calculaties

Competenties:
• Gemotiveerd
• Pro-actief
• Leergierig

Over deze vacature

Referentie: KW/JCW/DB
Salaris: € 35.000
Standplaats: 's-Hertogenbosch

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies