(Junior) Engineer / Werkvoorbereider / Calculator E-installaties

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf, dat met name actief is in de retail en utiliteit, hanteert een integrale aanpak om een totaaloplossing te bieden. Er worden multidisciplinaire oplossingen geboden op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en meet- en regeltechniek. Er wordt gedacht in oplossingen in plaats van in problemen, waardoor het technisch onmogelijke soms mogelijk wordt.

Bedrijfscultuur

De organisatie telt circa 130 bevlogen medewerkers. Het betreft een zeer platte organisatie met korte lijntjes. Een informele en open sfeer waarbij werknemers de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien. Hiervoor worden interne en externe cursussen en opleidingen aangeboden.

Functieomschrijving

In deze combifunctie van (Junior) Engineer / Werkvoorbereider / Calculator E-installaties ben je in het gehele project betrokken belangrijk om uiteindelijk een goed resultaat te leveren. In deze functie moet je energie krijgen van een veelzijdige baan met verschillende technische en organisatorische uitdagingen.

Je bent verantwoordelijk voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding zodat kwaliteit en kosten gewaarborgd worden. Daarnaast maak je op basis van tekeningen, materiaalbladen, werkomschrijvingen en andere belangrijke informatie calculaties voor offerteaanvragen. Als spin in het web onderhoud je het contact met opdrachtgevers, leveranciers en bestel je de benodigde materialen. Indien nodig maak je ontwerpen. In overleg met de projectleider assisteer je hem met het opstellen van onder andere een plan van aanpak en een projectmap.

Functie-eisen

• Minimaal een afgeronde MBO opleiding richting elektro- of installatietechniek.
• Enige stage- of werkervaring binnen de installatietechniek.
Ook monteurs die de stap naar binnen willen maken worden uitgenodigd te solliciteren.

Competenties:
• Dynamisch
• Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen opereren
• Pro-actief
• Stressbestendig

Over deze vacature

Referentie: KW/18/CEWC
Salaris: € 41.000
Standplaats: 's-Hertogenbosch

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies