Tekenaar / Constructeur Machinebouw

Bedrijfsprofiel

De organisatie streeft ernaar om wereldwijd leider te zijn op het gebied van matrijstechnologie. De laatste jaren is het bedrijf enorm gegroeid en telt momenteel circa 100 werknemers. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek, ontwikkeling en het eigen personeel.

Bedrijfscultuur

Er heerst een laagdrempelige sfeer binnen de open maar professionele organisatie waarin op ieder niveau de deur wagenwijd openstaat. Het bedrijf heeft een hoogwaardig machinepark en biedt werknemers de mogelijkheid om interessante cursussen en opleidingen te volgen. Werknemers krijgen de kans om door te groeien en blijven over het algemeen lang verbonden aan de organisatie.

Functieomschrijving

Als Tekenaar / Constructeur Machinebouw bent u technisch verantwoordelijk voor het zelfstandig construeren en uitwerken van complete nieuwbouw of revisieprojecten, van ontwerp en constitutie tot de geassembleerde matrijs. U werkt op een enorme tekenkamer met circa 15 Constructeurs. U bent daarnaast nauw betrokken bij de bouw van de matrijzen en u denkt mee over verbetering van het productieproces. Binnen de organisatie rapporteert u aan hoofdtekenkamer en werkt u samen met: verkoop, productie, product design en constructeurs.

Functie-eisen

• Afgeronde MBO / HBO opleiding richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
• Ervaring met Solidworks, Inventor of Siemens NX is een pré.

Competenties:
• Zelfstandig
• Communicatief vaardig
• Resultaatgericht
• Proactief

Over deze vacature

Referentie: KW/TMB/18
Salaris: € 32.000
Standplaats: Waalwijk

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies