Commercieel Calculator Woningbouw

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is onderdeel van één van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met hun uitgebreide kennis en vraaggerichte oplossingen ondersteunen zij zowel zakelijk als particulier op alle mogelijke vlakken betreffende woningen en gebouwen. Van ontwerp, engineer en bouw tot nazorg en beheer & onderhoud. De vestiging met circa 100 medewerkers is actief in de seriematige woningbouw en renovatie/ketelvervanging. Het bedrijf is actief op het gebied van mechanische ventilatiewerken, sanitaire installaties en loodgieters- en centrale verwarmingsinstallaties.

Bedrijfscultuur

Onze klant kenmerkt zich als een informele en laagdrempelige organisatie. De mensen die hier werken hebben hart voor de zaak en werken als team samen voor een optimaal eindresultaat. De medewerkers krijgen ruimte voor eigen initiatieven en denken mee aan oplossingen. Onder het motto van: liever een foute beslissing dan geen beslissing.

Functieomschrijving

Waarom een Commerciële Calculator?
Wij zoeken iemand die naast het calculeren aan projecten ook graag naar klanten gaat. Je gaat naar klanten om jouw uitgewerkte aanbieding ook daadwerkelijk te presenteren en toe te lichten.

Jij bent vanaf conceptfase tot aan het definitief ontwerp betrokken bij het tot stand komen van de definitieve uitvoering en je overlegt met en adviseert hun opdrachtgevers. Naast het maken van calculaties selecteer je materialen en installatieonderdelen op kwaliteit en prijsvorming. Uiteraard vraag je ook offertes aan bij hun toeleveranciers.

Functie-eisen

• Minimaal afgeronde opleiding MBO opleiding of hoger.
• Relevante werkervaring in de installatietechniek.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Competenties:
• Zelfstandig
• Communicatief vaardig
• Representatief

Onze opdrachtgever kent uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een zeer interessante winstdelingsregeling.

Over deze vacature

Referentie: KW/18/CC
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: 's-Hertogenbosch

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies