Assistent Accountant AA

Bedrijfsprofiel

Nieuwint & van Beek is een vooruitstrevende organisatie met een relatief klein, maar bevlogen team in Amsterdam-Oost. Hun specialisatie ligt hoofdzakelijk in samenstelwerkzaamheden en advies. Intern en voor hun klanten hebben zij veel zaken geautomatiseerd en blijven ook constant bezig om hun diensten op een creatieve manier te innoveren. Ook wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling en het geven van doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfscultuur

Het is een platte organisatie waar ruimte is voor eigen ideeën. De kwaliteit in werkzaamheden ligt hoog en de sfeer is informeel maar professioneel.

Functieomschrijving

Je hebt al enkele jaren ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van aangiftes voor het MKB en vermogende particulieren. Diep van binnen weet jij dat jij meer in jouw mars hebt dan backoffice opdrachten uitvoeren. De uitvoerende taken beheers jij zelfstandig tot in de puntjes en mondeling sta jij jouw mannetje. Het adviseren van klanten gaat jou dan ook goed af en daarbij weet jij de vinger altijd op de zere plek te leggen. Jouw commerciële vaardigheden leiden vaak tot het opschalen van het dienstenpakket.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie
• 2 - 4 jaar samenstelpraktijkervaring
• Ambitie om Accountant te worden

Competenties:
• Cijfermatig sterk
• Adviserende kwaliteiten
• Commercieel ingesteld
• IT onderlegd

Over deze vacature

Referentie: JDV-i18-06
Salaris: € 35.000
Standplaats: Amsterdam

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies