Werkvoorbereider Waterbouw

Bedrijfsprofiel

Heuvelman-IBIS is gespecialiseerd in de waterbouw en baggerwerkzaamheden. Binnen de organisatie heeft men duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarmee willen zij zich presenteren als een modern en innovatief waterbouwbedrijf. Zij hebben de kennis, ervaring én het materieel tot haar beschikking om een geslaagd project neer te zetten.

Bedrijfscultuur

De organisatie kenmerkt zich met een informele sfeer waarbij er korte lijnen tussen de afdelingen zijn. Een goede samenwerking met projectteams om samen tot het beste resultaat te komen is erg belangrijk. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien naar andere functies.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider bent u werkzaam in een compact projectteam waarin u sterk meedenkt in de strategie om interessante waterbouwkundige projecten succesvol te laten slagen. U bent verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en bouwstoffen, daarnaast weet u hoeveelheden en eenheidsprijzen accuraat vast te stellen en overziet waar meer of minderwerk uitgevoerd moet worden. Aan de hand van RAW bestekken stelt u calculaties op waarin de interne en externe tarieven zijn samengesteld. U onderhoudt contact met onderaannemers en leveranciers om offertes duidelijk in kaart te brengen.
Er zit veel variatie in het werk, omdat er bij elk project weer anders gedacht moet worden. U speelt een rol tijdens de aanbestedings-, voorbereidings- en uitvoeringsfase, daarnaast denkt u mee in het optimaliseren van de werkmethodiek.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde MBO (of HBO) opleiding Civiele Techniek / Weg- en Waterbouwkunde.
• U beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als Werkvoorbereider of soortgelijke functie.
• U beschikt over voldoende kennis op gebied van RAW en UAV-gc.

Competenties:
• Analytisch
• Resultaatgericht

Over deze vacature

Referentie: PS/BKC/130
Salaris: € 50.000
Standplaats: Amsterdam

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
F.Geurts
020 - 638 27 28
f.geurts@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies