Werkvoorbereider

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer in de provincie Groningen. Het bedrijf specialiseert zich op het gebied van verbouw-, en onderhoudswerkzaamheden en richt zich daarnaast in de nieuwbouw van woningen en bedrijfsgebouwen.

Bedrijfscultuur

Binnen deze organisatie heerst er een familiecultuur, waarbij de werknemers sterk betrokken zijn bij de projecten. Er heerst een vriendelijke sfeer op de werkvloer, waarbij er veel waarde wordt gehecht aan loyaliteit en traditie.

Functieomschrijving

Als calculator/werkvoorbereider bent u voor circa 60 % van uw tijd werkzaam aan calculaties van veelal onderhouds- en restauratieprojecten. Bij de aan u toegewezen projecten verzorgt u tevens de werkvoorbereiding (planning, uittrekken van materialen, meer/minderwerk, bestellen van materialen). Binnen het bedrijfsbureau bent u werkzaam met 3 collega’s die gezamenlijk calculaties en de werkvoorbereiding realiseren. Hoewel onderdeel uitmakend binnen dit team krijgt u uw eigen projecten toegewezen waarvoor u het 1e aanspreekpunt bent.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde MBO/ HBO opleiding Bouwkunde
• U beschikt over enige calculatie en/of werkvoorbereiders ervaring bij voorkeur opgedaan in restauratie en onderhoudsprojecten.
• U bent bekend met geautomatiseerde calculatieprogramma’s

Competenties:
• Nauwkeurig
• Teamspeler
• Communicatief

Over deze vacature

Referentie: PS/BKC/132
Salaris: € 45.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies