Field Service Engineer

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een installateur welke al meer dan 100 jaar bestaat. De specialiteit van dit bedrijf is service, onderhoud en beheer van zowel elektrotechnische- als werktuigbouwkundige installaties. Haar klanten zijn zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoorpanden. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn platte organisatie waar iedereen bij elkaar binnenloopt.

Functieomschrijving

Als Field Service Engineer bent u in staat om zelfstandig onderhoud uit te voeren aan door het bedrijf aangelegde installaties. U bent verantwoordelijk voor het onderhouden, inspecteren, opsporen van storingen, repareren, in bedrijf stellen en het verlenen van service aan werktuigbouwkundige/elektrotechnische installaties. Zo kunt u nieuwe ketels, verwarming, koeling en luchtkanalen op locatie plaatsen, aansluiten, afstellen en testen. Ook moet u controleren of u de juiste onderdelen mee heeft voor de aanvang van de service werkzaamheden.

Naast onderhoud en het plaatsen van onder andere ketels, begeleid u ook klanten in het afnameproces van machines. In deze functie werkt u nauw samen met de Werkvoorbereider en Bedrijfsleider. U wordt voorzien van informatie door middel van tekeningen, stuklijsten, onderhoud dossiers en onderhoudsplanningen. Kort samengevat heeft u als Field Service Engineer een representatieve rol naar de klant toe en vertegenwoordigt u het technische vlak van het bedrijf.

Functie-eisen

Wanneer u voldoet aan het onderstaande profiel komen wij graag met u in contact.
• MBO werk- en denkniveau
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
• In bezit van VCA certificaat
• SCIOS PO bevoegd

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Nauwkeurig
• Zelfstandig
• Klantgericht

Over deze vacature

Referentie: BB-WTBJ5-SE
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Haarlem

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
B.Buchi
020 - 638 27 28
b.buchi@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies