Uitvoerder Bouw

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever is voornamelijk gericht op projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Een efficiënte samenwerking met korte doorlooptijden zijn hierbij uitgangspunt.
Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het strategisch, duurzaam en resultaatgericht uitvoeren, renoveren en onderhouden van gebouwen. In een team van bouwkundige professionals wordt er gewerkt aan diverse uitdagende projecten in de woning- en utiliteitsbouw.

Bedrijfscultuur

Binnen een team van bouwprofessionals wordt er gestreefd naar een respectvolle samenwerking. Doordat deze onderneming adequaat handelt wordt er een gestaagde groei gerealiseerd, daarom wordt er actief gezocht naar uitbereiding van het team.

Functieomschrijving

Als uitvoerder heeft u dagelijks de leiding op de bouwplaats. U houdt daarbij controle of de projecten verlopen binnen de kaders van het bestek, budget, veiligheid, de algehele planning. De projecten liggen voornamelijk in de woningbouw en utiliteit. U ziet er elke dag opnieuw uitdaging in om de projecten succesvol te laten slagen.
Helder en professioneel communiceert u in zowel woord en geschrift waarbij u voornamelijk rapporteert aan de projectleider, werkvoorbereiders en bouwmedewerkers om zo de bedrijfsprocessen op elkaar af te stemmen. U weet werknemers te enthousiasmeren om samen de projecten te behalen. Per project wordt er een nieuwe planning gemaakt en worden er opnieuw inventarisaties gemaakt van eventuele knelpunten.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde MBO (of HBO) opleiding Bouwkunde.
• U beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als Uitvoerder.
• U beschikt over een goede beheersing van de Duitse taal (in spraak).

Competenties:
• Daadkrachtig
• Organisatorisch
• Leidinggevend
• Integer

Over deze vacature

Referentie: PS/BKC/131
Salaris: € 50.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies