Hoofdconstructeur

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is al meer dan 40 jaar een betrouwbare partner voor kleine tot grote bouwprocessen door heel Nederland. De organisatie specialiseert zich op het adviesgeven bij bouwprocessen omtrent: materiaalsterkte, stijfheid, isolatie, geluid, etc. Dit ingenieursbureau voert opdrachten uit voor overheden, particulieren, industriële bouwers, aannemers en ontwerpers.

Bedrijfscultuur

Binnen deze organisatie wordt een effectieve samenwerking bevorderd, doordat collega's elkaar actief helpen hun prestaties te verbeteren. Daarnaast heerst er een grote betrokkenheid, waardoor de loyaliteit van de werknemers hoog is. Omdat het bedrijf succesvol is wordt er gekeken naar uitbereiding van het team. De organisatie biedt werknemers veel ruimte om zichzelf te kunnen ontplooien.

Functieomschrijving

Als hoofdconstructeur bent u verantwoordelijk voor het aansturen van een projectteam van constructeur en tekenaars. U draagt elke dag zorg en toewijding aan de projecten waarvoor u verantwoordelijk bent en weet met uw vakkennis en specialisme elke project met de hoogs haalbare kwaliteit te realiseren. De diversiteit van de projecten is erg hoog, er wordt gewerkt aan kleine verbouwing tot het realiseren van complexe industriële projecten.
U heeft de leiding om een groep constructeurs die berekeningen doen aan hoofddraagconstructies van gebouwen en de onderdelen hiervan. U houdt nauwlettend in de gaten waar meer of minderwerk uitgevoerd dient te worden en weet de constructeurs hierop aan te sturen. Daarnaast onderhoudt u de contacten binnen uw netwerk die leiden ter bevordering van het succes van het project.

Functie-eisen

• HBO richting Bouwkunde/Constructie
• Minimaal drie jaar relevante ervaring als constructeur
• Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende
• Affiniteit met constructieberekeningen


Competenties
• Kwaliteitsgericht
• Communicatief
• Nauwkeurig

Over deze vacature

Referentie: PS/BWC/134
Salaris: €55.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies