Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf. Met circa 40 bevlogen medewerkers nemen zij een vooraanstaande positie in deze branche in. Zij zijn met name actief in de utiliteit, met de specialisaties: logistiek, zorg, kantoren en scholen.

Bedrijfscultuur

Binnen dit bedrijf ben je als werknemer zeker geen nummertje. Je werkt in een dynamische omgeving en hebt veel eigen verantwoordelijkheden. Werknemers die hier werken denken in oplossingen, niet in problemen. De sfeer en het teamgevoel binnen het bedrijf wordt versterkt door middel van verschillende uitstapjes en feestavonden. Daarnaast staat het bedrijf open om mensen op te leiden door middel van cursussen en opleidingen.

Functieomschrijving

Als Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties houd je je bezig met interessante projecten binnen de utilitaire sector. Je bent in het voortraject verantwoordelijk voor het opstellen van een programma van eisen. Daarbij ben je als engineer zowel verantwoordelijk voor het bedenken als het tekenen van het ontwerp. Je voert tevens de calculaties uit. Als Projecteringsdeskundige BMI ben je bekend met NEN 2535, 2654 en aanverwante normen. Als expert breng je zowel intern als extern advies uit en begeleid je de monteurs tijdens projecten.

Functie-eisen

• Minimaal een relevante afgeronde MBO-opleiding of hoger.
• Ervaring met het ontwerpen van brandmeldinstallaties.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Competenties
• Oplossingsgericht
• Dynamisch
• Nauwkeurig

Over deze vacature

Referentie: KW/PDB/118
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: Venlo

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies