Werkvoorbereider installatietechniek

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een toonaangevende dienstverlener/aannemer, actief in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Ze zorgen voor technologische voorzieningen, beheer & onderhoud en exploitatie in gebouwgebonden business to business omgevingen. Zo kunnen haar klanten (in onder meer de zakelijke dienstverlening, zorg, industrie, entertainment en onderwijs) in een optimale omgeving hun producten en diensten efficiënter realiseren. De opdrachtgever draagt bij aan een veilige, maatschappelijke verantwoorde en comfortabele werk- en verblijfsomgeving, waarin mensen zich dag in dag uit prettig voelen en optimaal kunnen presteren.

Bedrijfscultuur

Binnen dit bedrijf heerst een moderne en professionele werksfeer waar elke leidinggevende het beste uit zijn mensen probeert te halen door te motiveren, handvatten te bieden en te coachen. Dit resulteert in een heldere en prettige werksfeer waar u veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Doordat men ernaar streeft voorop te lopen worden er veel mogelijkheden geboden tot verdere ontwikkeling.

Functieomschrijving

Voor een werkvoorbereider installatietechniek bij onze klant is geen dag hetzelfde. Dat komt niet alleen omdat je te maken krijgt met verschillende projecten, klanten en locaties. Ook het werk zelf is zeer dynamisch, van calculatie tot planning, engineering tot het geven van advies. Je interpreteert en analyseert projectgegevens op haalbaarheid, risico’s en aanpak.

Daarnaast bereid je inkoop en uitbesteding voor. Je maakt technische omschrijvingen voor materialen en stelt offertes op. Ook wordt er in deze afwisselende omgeving aanspraak gedaan op jouw creativiteit en oplossingsgericht denken. Jij bent namelijk de sleutel tot de oplossing, zonder jouw verantwoordelijkheidsgevoel lopen de projecten niet volgens plan. Uiteraard doe je dit in goede samenwerking met de projectleider en de engineers.

Ook engineers en/of monteurs die toe zijn aan een vervolg stap zijn van harte welkom te solliciteren. Solliciteren gaat overigens heel gemakkelijk. Geen elle lange motivatiebrieven meer, maar slechts een korte motivatie en cv zijn voldoende om uitgenodigd te worden voor een kop koffie. In een gesprek komen wij namelijk veel meer te weten over jou, en jij over de functie.

Functie-eisen

Dit verwachten wij van jou:
• MBO 4 of HBO Installatie- en/of Elektrotechniek.
• Enkele jaren werkervaring als Engineer, Monteur of als Werkvoorbereider
• Ervaring met administratieve processen en Outlook, Word, Excel, AutoCAD en StabiCAD.

Competenties:
• Klantgericht
• Nauwkeurig en analytisch werkend
• Communicatief vaardig
• “Stevige” persoonlijkheid

Dit mag je van onze opdrachtgever verwachten:
• Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht.
• De kans om ervaring op te doen bij interessante opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zoals de industrie, zorg, het onderwijs en zorg.
• Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over deze vacature

Referentie: PW/W&E/231
Salaris: € 43.000,-
Standplaats: Leeuwarden

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
P.Wilming
058 - 216 15 82
p.wilming@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies