Assistent Accountant/Register Valuator

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een accountantskantoor met meerdere vestigingen. Ondernemen staat bij deze organisatie centraal alsmede de persoonlijke benadering richting haar klanten(MKB). De organisatiecultuur bij dit kantoor is te omschrijven als informeel en no-nonsense.

Functieomschrijving

Namens onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een assistent accountant die vergaande interesse heeft in corporate finance. In beginsel is het een combinatiefunctie van assistent accountant en aankomend register valuator. Vanuit de positie van assistent accountant bestaan je werkzaamheden vooral uit het zelfstandig verwerken van alle financiële administratie. Als assistent onderhoudt je contact met klanten en adviseert hen omtrent jaarrekeningen, op fiscaal gebied en brengt het dienstenpakket aan bod. Je beoordeelt periodieke resultaten, jaarcijfers, begrotingen en budgetten.
Als Register Valuator waardeer je een onderneming, waarbij niet alleen de onderneming zelf en haar huidige resultaten van belang zijn maar ook de toekomst en de omgeving van het bedrijf. Wil je toekomstige kasstromen leren berekenen en hiervoor de tweejarige postdoctorale opleiding tot Register Valuator gaan volgen? Ter ondersteuning van een ervaren corporate finance adviseur is onze opdrachtgever op zoek naar een assistent die zich verder wil specialiseren in deze richting. Het is de insteek om uiteindelijk door te groeien naar een fulltime functie van register valuator.

Functie-eisen

• Ervaring in de financiële dienstverlening is een must
• Een WO-diploma in een financiële richting
• Ervaring als assistent accountant of assistent controller
• De ambitie om de opleiding van Register Valuator te volgen

Competenties:
• Ambitieus
• Adviesvaardig
• Zelfredzaam

Over deze vacature

Referentie: NN.03.18.RV
Salaris: € 38.000
Standplaats: Harderwijk

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies