Junior Projectleider W installatie (kleine projecten)

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een totaalinstallateur met vestigingen door het hele land. Ze geloven in een regionale aanpak, gericht op de lokale cultuur van de regio. Zodoende dat elke vestiging autonoom werkt. De organisatie telt zo'n 1000 medewerkers die met elkaar werken aan ontwerp, realisatie en beheer van gebouw gebonden installaties.

Functieomschrijving

Als Junior Projectleider voorziet u samen met de Technisch Beheerders de klanten met passende offertes en draagt u zorg voor de realisatie van de werkzaamheden bij vaste klanten. Hierbij bent u de leidinggevende van installatietechnische projecten, van aanvraag tot en met de oplevering en de nazorg. Een belangrijk onderdeel is daarom ook het relatiebeheer, zodat hier vervolg opdrachten uit kunnen komen. U bent daarom assertief en u bent commercieel ingesteld.

Voor de klussen bent u verantwoordelijk voor het bestellen van de benodigde materialen bij diverse leveranciers. Tevens bent u verantwoordelijk voor het toezien op en de naleving van voorschriften en procedures op het gebied van KVGM. Naast het bedienen van de klanten stuurt u ook het eigen personeel aan. Naast het op coachende wijze aansturen van 4 tot 6 monteurs, voert u ook personeelsgesprekken met hen.

Functie-eisen

Wanneer u voldoet aan het onderstaande profiel komen we graag met u in contact.
• Afgeronde MTS of HTS Werktuigbouw of installatietechniek
• Minimaal 1 jaar relevante werkervaring

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Assertief
• Zelfstandig
• Klantvriendelijk

Over deze vacature

Referentie: BB-WTBJ15-PI
Salaris: € 32.000
Standplaats: Leiden

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
B.Buchi
020 - 638 27 28
b.buchi@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies