Proces Technoloog

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een ambitieuze en innovatieve milieutechnische organisatie. Zij zijn een jong, sterk groeiend, internationaal georiënteerd en serieuze speler op de markt voor duurzame energie en milieutechniek. De opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen, vermarkten en bouwen van o.a. biogas opwaardeerinstallaties. Opdrachtgevers zijn nutsbedrijven, industrie en de agrarische sector.

Bedrijfscultuur

Binnen de organisatie heerst een ondernemende cultuur met betrokken werknemers. Onderling spoort men elkaar aan tot het vervaardigen van een kwalitatief hoogstaand product. Op informele wijze wordt er gecommuniceerd en is er een sterke verbondenheid.

Functieomschrijving

Als procestechnoloog bent u verantwoordelijk voor de sturing van het team en de engineering van de processen bij de te ontwerpen installaties. Tijdens het ontwerp houd u rekening met de kritische factoren: prestatie, kwaliteit, milieu- reglementen en overige restricties welke gebonden zijn aan de eisen voor de te bouwen installaties.

Vanuit uw klant- en servicegerichte instelling weet u wensen te vertalen en signaleert de ontwikkelingen binnen uw vakgebied en neemt deze mee in uw ontwerp(en). U werkt samen met een team van gedreven procestechnologen, werktuigbouwkundigen maar ook extern met leveranciers en kennis instellingen.

U staat bekend als een goede teamspeler welke ook goed zelfstandig kan werken. Met een grote mate van vrijheid maakt u uw eigen planning, voert deze uit en stelt deze indien nodig bij. Daarnaast bent u gericht op een eindresultaat dat staat op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Functie-eisen

• Afgeronde opleiding HBO chemische technologie/ procestechnologie
• 7 jaren ervaring binnen een internationaal opererende organisatie
• Kennis van NEN 3140, PED en ATEX

Competenties:
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse maar ook de Engelse taal in woord en geschrift
• Klantgerichte instelling
• Flexibel in verband met het internationaal reizen naar klanten

Over deze vacature

Referentie: BB-WTBJ15-PT
Salaris: € 50.000
Standplaats: Amsterdam

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
B.Buchi
020 - 638 27 28
b.buchi@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies