Proces Engineer WTB

Bedrijfsprofiel

Ruma Rubber is al jarenlang een begrip in de rubberindustrie. Met honderden verschillende recepturen, een grote diversiteit aan rubberproducten en veel vakkennis is Ruma Rubber een Europese trendsetter. Haar core business is het bekleden van walsen, op dit gebied is de organisatie marktleider in de gehele Benelux. Naast de vestiging in Hoogeveen zijn ze ook actief in Polen, in totaliteit werken er een kleine 200 werknemers.

Bedrijfscultuur

Ruma Rubber is een trots bedrijf en straalt dit ook uit. De cultuur doet al snel denken aan dat van een familiebedrijf. Werknemers voelen zich hier snel thuis, dit resulteert in een open en gemoedelijke werksfeer. De werknemers krijgen vrijheid en de gelegenheid zich verder te ontplooien.

Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie bent u verantwoordelijk voor de ontwikkeling, optimalisatie en verbetering van alle productieprocessen binnen de productielocatie in Hoogeveen. Dit betekent dat u foutmarges minimaliseert en kwaliteitsverbeteringen uitvoert door constant de procedures en processen te verbeteren. Naast de al aanwezige kennis introduceert u nieuwe procesontwikkelingen, innovaties en werkmethodes en zorgt u voor de implementatie hiervan. Belangrijk is dat u in staat bent tekeningen te lezen, maar ook wanneer nodig zelf kunt tekenen (SolidWorks). U werkt nauw samen met productiemanagers, manager R&D en manager QA en rapporteert aan de technisch directeur. Een optimale samenwerking is van cruciaal belang, evenals het in staat zijn op verschillende niveaus te kunnen communiceren. Sterke communicatieve vaardigheden en voldoende mensenkennis is een vereiste. Als volwaardig proces engineer zult u grote invloed uitoefenen op de productieprocessen en een zichtbare bijdrage leveren aan het uiteindelijke bedrijfsresultaat.

Functie-eisen

• HTS Werktuigbouwkunde is een absolute must.
• Minimaal 5 jaar werkervaring in de maakindustrie.
• Werkervaring met productieprocessen.
• In het bezit van VCA VOL – diploma.
• Ervaring met SolidWorks of vergelijkbare tekenpakketten.

Competenties
• Communicatief vaardig
• Nauwkeurig en gestructureerd
• Creatief en oplossingsgericht
• Resultaatgericht

Over deze vacature

Referentie: RB/WTBE/554
Salaris: € 55.000
Standplaats: Hoogeveen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
R.Bolt
050-5268884
r.bolt@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies