Projectcoördinator (Civiele) techniek

Bedrijfsprofiel

Leicon Verkeersgeleiding is een onafhankelijke, inventieve en betrouwbare ontwikkelaar, producent én leverancier van kwalitatieve prefab betonproducten met een optimale toegevoegde waarde in techniek, geld en milieu.
Met de prefab oplossingen van Leicon wordt de veiligheid van alle verkeersdeelnemers verbeterd, de bereikbaarheid vergroot, de toegankelijkheid bevorderd en de sociale cohesie in de openbare ruimte gestimuleerd.
De kernwaarden innovatief, betrokken, professioneel en betrouwbaar zijn verankerd in het bedrijf en worden door de medewerkers zowel intern als extern uitgedragen.

De fabriek
Leicon beschikt over een moderne betonfabriek in Steenwijk. De machines werken volgens het direct ontkist principe wat betekent dat ieder product na gestort, verdicht en afgewerkt te zijn direct gelost wordt. Zo zijn grote series in korte tijd te produceren.
Naast de machinale productie worden tevens prefab elementen geproduceerd volgens het zogenaamde 'wetcast' principe. Dit betekent dat het product na het storten gedurende enkele uren in de mal blijft zitten waardoor een optimale verdichting ontstaat. Hiervoor is een speciale productiehal ingericht die in 2008 in gebruik is genomen.
Voor onze opdrachtgever komen wij graag in contact met een ambitieuze en daadkrachtige projectcoördinator civiele techniek.

Functieomschrijving

Als projectcoördinator civiele techniek ben je verantwoordelijk voor de afstemming tussen productie enerzijds en uitvoering anderzijds. Binnen het kernteam, waar je deel van uitmaakt, ben je de spil in het technische productieproces. Hiervoor maak en bewaak je de planning, de voortgang van projecten, trek je materialen uit en heb je frequent overleg met leveranciers m.b.t. leveringen. Tevens voorzie je de buitendienst en directie van de juiste gegevens om de projecten vlekkeloos te laten verlopen.
Naast de werkvoorbereiding maak je civieltechnische tekeningen m.b.v. Autocad, bereid je calculaties voor en lever je een volwaardige bijdrage aan de technische verbeteringen van de prefab producten die Leicon ontwikkelt en produceert. Hierin acteer je pro actief en ben je sparringpartner voor productie, uitvoering en directie. Je rapporteert aan de algemeen directeur.

Perspectief:
Binnen de functie bestaat een ruime mate van zelfstandigheid om je talenten verder gestalte te geven. Binnen de organisatie ligt een prachtig groeitraject om bij gebleken geschiktheid in de toekomst deel uit te maken van het managementteam.

Functie-eisen

• Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding civiele techniek of eventueel bouwkunde.
• Je beschikt over enige werkervaring als werkvoorbereider/tekenaar.
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent daarnaast nauwkeurig in de uitvoering van je werkzaamheden.

Competenties:
• Communicatief
• Verbindend
• Organiserend
• Daadkrachtig
• Nauwkeurig

Heb je interesse in deze functie ? Stuur je CV en korte motivatie naar Peter Roorda (p.roorda@headhuntersteam.nl)

Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Headhuntersteam tel 050- 5268884

Over deze vacature

Referentie: PR/C/171
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Steenwijk

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Roorda
050 - 526 88 84
p.roorda@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies