Tekenaar Installatietechniek

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een allround technische dienstverlener gevestigd in Leeuwarden. Met haar expertise staat ze bekend als een allround installatiebedrijf. Hiermee bedient ze zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bedrijfscultuur

Zoals in vele voornamelijk technische organisaties heerst hier een doelgerichte maar ook no nonsens cultuur. Men gaat respectvol en opbouwend met elkaar om.

Functieomschrijving

Als Tekenaar Installatietechniek maakt u onderdeel uit van een team met een sterke aanpakkersmentaliteit. In samenwerking met de aan u gekoppelde projectleider werkt u (elektro)technische installaties uit in AutoCad voor projecten in de woningbouw en utiliteit. Met name de doorgroeimogelijkheden en de onderlinge opbouwende en op verbetering gerichte bedrijfscultuur maakt deze functie aantrekkelijk.

Wanneer u net afgestudeerd bent en een startersfunctie zoekt is deze baan ideaal, maar ook de meer ervaren tekenaars binnen de installatietechniek zullen goed op hun plek zitten binnen deze organisatie.

Spreekt deze functie u aan, reageer dan via de button aan de rechterzijde van deze pagina of neem direct contact op via 058-2161852/ o.smeding@headhuntersteam.nl

Functie-eisen

• MBO studie in technische richting
• Affiniteit met elektrotechnisch tekenwerk
• Enige ervaring met AutoCad

Competenties:
• Leergierig
• Communicatief sterk
• Niet afwachtend, maar “het werk zien liggen”

Over deze vacature

Referentie: OS/2018/05
Salaris: € 32.000
Standplaats: Leeuwarden

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
O. Smeding
058 - 216 15 82
o.smeding@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies