Startend Recruitment Consultant

Bedrijfsprofiel

Voor onze locatie aan de Herengracht in Amsterdam zoeken wij een creatieve, doortastende, warmbloedige accountmanager met lef.
Werken bij Headhuntersteam is een mooie stap in je carrière. Je gaat aan de slag bij een gerenommeerd bureau, dat zich al sinds 1998 bezighoudt met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde mensen. We maken scherpe analyses van ambities en personele vraagstukken en hebben een effectieve marktgerichte werkwijze.

Bedrijfscultuur

We zijn een dynamische en informele organisatie die betrokken, kritisch en proactief is. We hebben oprechte interesse in mensen, zijn nieuwsgierig naar wat hen beweegt, en maken scherpe analyses van ambities en personele vraagstukken van opdrachtgevers. En natuurlijk "last but not least" hebben we een snelle effectieve marktgerichte werkwijze.

Functieomschrijving

Ben jij recentelijk afgestudeerd aan de hogeschool en klaar voor jouw eerste serieuze job? Lijkt het jou super tof om van meerwaarde te zijn voor klant en kandidaat?

Wij vragen niet veel van onze startende Consultants. Er zijn slechts twee factoren van groot belang. Belangrijk is dat jij een natuurlijke gedrevenheid bezit om succesvol te worden. Wij kunnen jou de kneepjes van het vak leren maar drive komt van binnenuit. De commerciële handelsgeest is essentieel om succesvol te worden in jouw vakgebied. De tweede factor is empathisch vermogen. Kun jij klant en kandidaat doorgronden en weet jij beide partijen op de juiste manier te matchen?

Wat houdt het precies in?
Een veelgebruikte term binnen het vak Recruitment is “360 Consultant”. Hiermee wordt bedoeld dat een werknemer het gehele bemiddelingsproces beheert. Van het zoeken, interviewen en voorstellen van kandidaten bij opdrachtgevers tot het acquireren, bezoeken en uitzetten van vacatures voor opdrachtgevers. De marktbewerking aan twee zijden vergt inspanning en geduld. Een gelukje heb je wel, onze klantenportefeuille is gigantisch! Hierdoor ligt de focus niet zozeer op new business binnenhalen maar juist op het opbouwen en waarborgen van lange termijn relaties. Dit is de perfecte rol voor mensen die graag zelfstandig werken en ondernemend van aard zijn!

What’s in it for you?
Uiteindelijk zijn wij een profit-organisatie waar wij omzet vieren en belonen. Buiten een marktconform basissalaris hanteren wij een individueel bonussysteem. Afhankelijk van de gerealiseerde omzet zal deze in percentage toenemen. Per vestiging delen wij ook incentives uit wanneer groepstargets worden behaald. Denk hierbij aan maatpakken, bedrijfsuitjes en gadgets.
Elk jaar gaan wij met het gehele bedrijf op reis. Dit jaar wordt het ter viering van het 20-jarige bestaan The Big Apple, ofwel New York!

Functie-eisen

• Commerciële HBO diploma of WO HRM diploma
• Bij voorkeur commerciële ervaring maar dit is geen vereiste

Competenties:
• Gedreven (je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen succes)
• Leergierig (als jij de eerst genoemde competentie bezit leren wij jou de rest)
• Communicatief vaardig (je bent de gesprekspartner van hoogopgeleide kandidaten en eigenaren)
• Empathisch vermogen (jezelf goed kunnen inleven in jouw gesprekspartners)
• Ondernemend (jij bent verantwoordelijk voor je eigen klanten en kandidatenportefeuille)
• Humor (work hard, play hard)

Kort samengevat. Wij zoeken commerciële en gedreven collega’s met een brede interesse in de medemens. Herken jij jezelf in het geschetste profiel? Reageer dan op onze vacature en wie weet kom jij straks ons team versterken aan de Herengracht in hartje Jordaan!

Over deze vacature

Referentie: JDV-i18-12
Salaris: € 22.000
Standplaats: Amsterdam

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies