Assistent Accountant Audit - Van der Meer Accountants

Bedrijfsprofiel

Van der Meer Accountants & Adviseurs een full-service dienstverlener op het gebied van accountancy. Vanuit de drie vestigingen te Oosterwolde, Groningen en Leek bedienen zij hun opdrachtgevers optimaal. Dit doen zij met een veertigtal medewerkers, waaronder accountants, fiscalisten en loonadministrateurs en met een cliëntgericht aanpak. Zowel de fiscale als de accountantspraktijk is in hoge mate geautomatiseerd, zodat de meest efficiënte werkwijze en maximale kosteneffectiviteit is gewaarborgd.

Functieomschrijving

Werken op de controlepraktijk bij Van Der Meer Accountants is anders. Hoe zo anders? Grote(re) kantoren kennen een andere structuur, zijn hiërarchischer en kennen meerdere lagen. Van der Meer Accountants wordt getypeerd door hun platte organisatiestructuur en daarbij horende brede functies, taken en verantwoordelijkheden.

Wat houdt dit in? Het houdt in dat jij als (Sr.) Assistent Accountant Audit de ene keer deel uit maakt van een team en onder de verantwoordelijkheid valt van een eindverantwoordelijke accountant. De andere keer houdt het in dat jij (na een gedegen inwerktraject) hoofd verantwoordelijk wordt voor een klant. Kort samen gevat houdt het in dat jij zowel uitvoerend als adviserend aan de slag zult gaan. Dit bij een breed pakket aan MKB klanten en vrijwillige controles zoals stichtingen. Zowel nationaal als internationaal georiënteerd.

Omdat het een brede functie is zijn wij op zoek naar een kandidaat met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een krachtige persoonlijkheid die het voortouw durft te nemen. Naast controle werkzaamheden zal je ook betrokken worden bij samenstel cliënten. Hierdoor wordt jij breder ontwikkeld en raak je snel gewend aan de praktische aanpak van Van der Meer Accountants.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO Opleiding Accountancy.
• Studerend voor RA, bezig met Master of Post Master.
• +/- twee jaar ervaring in de controlepraktijk.

Competenties:
• Klantgericht
• Communicatief vaardig
• Ondernemend
• Enthousiast
• Nauwkeurig
• Zelfstandig

Met onze opdrachtgever zijn we een uitdrukkelijke samenwerking aangegaan waarbij acquisitie van derden niet gewenst is. Aan toegezonden CV’s door derden kunnen geen rechten ontleend worden en worden als ons eigendom beschouwd.

Over deze vacature

Referentie: AK/F/48
Salaris: €37.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
A.Klasens
050 - 526 8884
a.klasens@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies