Gevorderd Assistent Accountant MKB

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever is een middelgrote accountantsorganisatie met een regionaal sterk en goed aangeschreven naam. Het dienstenpakket bestaat uit accountancy en belastingadvies.
De klanten die zij bedienen bestaan voornamelijk uit de middelgrote tot grote ondernemingen.

Bedrijfscultuur

Binnen dit kantoor kan de cultuur worden omschreven als no-nonsense, betrokken, hecht en collegiaal. De organisatie is verder te typeren als vooruitstrevend, dynamisch, innovatief en klantgericht. Verder staan opleidingsvoorzieningen en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel.

Functieomschrijving

Voor onze relaite in de provincie Drenthe zijn wij op zoek naar een assistent accountant met relevante werkervaring. Het samenstellen van jaarrekeningen o.b.v. risicogerichtheid, opstellen van periodecijfers alsook het verzorgen van belastingaangiften is u niet onbekend. Tevens bent u als accountant het aanspreekpunt voor de minder ervaren assistent accountants in het team. Gestructureerd en accuraat te werk gaan zijn twee eigenschappen waarin u zichzelf herkent.

Doordat u zo nu en dan ook als adviseur voor uw klanten zal optreden, is het belangrijk dat u communicatief vaardig bent. Een proactieve houding waarbij u verantwoordelijkheid durft te nemen is dan ook gevraagd in deze rol van assistent accountant.

De organisatie biedt uitstekende doorgroeimogelijkheden en ontwikkelkansen, een passend salaris en goede secundaire voorwaarden.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO opleiding Accountancy (of Bedrijfseconomie);
• Relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
• Kennis van fiscale wetgeving.

Competenties:
• Accuraat;
• Gestructureerd;
• Resultaatgericht;

Over deze vacature

Referentie: AK/F/49
Salaris: € 38.000
Standplaats: Assen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
A.Klasens
050 - 526 8884
a.klasens@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies