Junior Assistent Accountant

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een accountantskantoor met een sterk regionaal karakter. Ze bieden verder een volledig dienstenpakket uitgevoerd door gecertificeerde accountants, belastingadviseurs en administratieve dienstverleners. De klanten die zij bedienen zijn voornamelijk ondernemers in het MKB.

Bedrijfscultuur

Op deze relatief kleine vestiging is duidelijk te zien dat de lijnen kort zijn en de sfeer binnen het team als betrokken, hecht en collegiaal wordt ervaren. Verder zijn uw collega's te karakteriseren als klantgericht, sociaal, betrokken, gedreven, kritisch, energiek en zelfstandig.

Functieomschrijving

Als Junior Assistent Accountant krijgt u een zelfstandige en verantwoordelijke rol binnen dit accountantskantoor. U voert samenstelwerkzaamheden uit bij voornamelijk ondernemingen uit het MKB. Uw klantenpakket bestaat uit mooie MKB ondernemingen, uit diverse branches.

Het betreft een functie waarbij u onder de vleugels van een ervaren collega de kneepjes van het vak gaat leren. Het is hierbij van belang dat u flexibel bent ingesteld en initiatief toont om te groeien in het vak.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO AC / BE opleiding;
• 1 à 2 jaar stage- of werkervaring op een accountantskantoor

Competenties:
• Communicatief vaardig;
• Sociaal;
• Verantwoordelijk;
• Kwaliteitsgericht;
• Analytisch.

Over deze vacature

Referentie: AK/F/50
Salaris: € 29.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
A.Klasens
050 - 526 8884
a.klasens@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies