Fiscaal Adviseur

Bedrijfsprofiel

MDM Accountants is een full-service kantoor in Den Haag. Het kantoor bestaat uit verschillende afdelingen; accountancy, administratie, fiscaal en salarisadministratie. Het klantenpakket is divers en bestaat onder andere uit MKB breed, dienstverlenende sector en non-profit. MDM Accountants is aangesloten bij Auxilium en RB voor opleidingen en ondersteuning.

Bedrijfscultuur

De sfeer is zowel informeel als professioneel. Een sfeer die zowel intern als extern als plezierig wordt ervaren. Voor collega's worden interne cursussen verzorgd en de balans tussen werk- en privé is prima geregeld. Er werken ongeveer 20 collega's.

Functieomschrijving

Ben jij de adviseur naast de ondernemer die complexe vraagstukken weet te vertalen naar heldere- en praktische oplossingen? Bij MDM krijg jij de kans om de generalist te zijn in plaats van een specialist. Dit houdt in dat jij alle facetten meemaakt van vennootschapsbelasting tot vermogensplanning en bedrijfsopvolging.
In een maatschappij en werkveld waar de regel- en wetgeving constant verandert ben jij in staat om klanten uit het MKB op dagelijkse basis te ondersteunen. Door jouw kritische blik en uitstekende kennis ben jij de aangewezen sparringpartner en betrouwbare factor. Jij voelt als geen ander aan waar de behoefte ligt en eventueel kan worden uitgebreid in advieswerkzaamheden. Voer jij dit soort adviesgesprekken graag zelf dan wordt dat volop gewaardeerd. Werk je toch liever meer achter de schermen dan is dat ook mogelijk.

Functie-eisen

• HBO/WO diploma Fiscaal Recht of Economie of RB
• Meer dan zeven jaar ervaring in een (inter)nationale MKB Belastingadviespraktijk

Competenties:

• Klantgericht
• Empathisch
• Praktisch
• Communicatief sterk
• Ambitieus

Benieuwd geworden naar het kantoor en haar voorwaarden? Reageer dan via de link of bel op 020-6382728.

Over deze vacature

Referentie: JDV-i18-14
Salaris: € 55.000
Standplaats: 's-Gravenhage

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies