Gevorderd Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Bedrijfsprofiel

MDM Accountants is een full-service kantoor in Den Haag. Het kantoor bestaat uit verschillende afdelingen; accountancy, administratie, fiscaal en salarisadministratie. Het klantenpakket is divers en bestaat onder andere uit MKB breed, dienstverlenende sector en non-profit. MDM Accountants is aangesloten bij Auxilium en RB voor opleidingen en ondersteuning.

Bedrijfscultuur

De sfeer is zowel informeel als professioneel. Een sfeer die zowel intern als extern als plezierig wordt ervaren. Voor collega's worden interne cursussen verzorgd en de balans tussen werk- en privé is prima geregeld. Er werken ongeveer 20 collega's.

Functieomschrijving

Zelfstandig administraties verzorgen, het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van fiscale aangiften voor verschillende bedrijven is niets nieuws voor jou. Gezien jouw ervaring ben jij in staat om buiten het uitvoerende takenpakket als adviseur op te treden richting cliënt en collega. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten en weet adviesmogelijkheden te signaleren om zodoende de diensten van MDM Accountants op te schalen. Intern fungeer jij als vraagbaken en controleur voor de administratieve en beginnende assistenten.
MDM Accountants maakt gebruik van Unit-4 voor het samenstellen van jaarrekeningen en Exact Online voor het voeren van de financiële administraties.

Functie-eisen

• (Bijna) Afgeronde diploma HBO Accountancy of Bedrijfseconomie
• Eventueel studerend voor AA
• Meer dan vijf jaar werkervaring binnen de accountancy

Competenties:
• Accuraat
• Kwaliteit gedreven
• Affiniteit met IT en automatisering
• Gedreven
• Enthousiaste persoonlijkheid

Over deze vacature

Referentie: JDV-i18-15
Salaris: € 45.000
Standplaats: 's-Gravenhage

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies