Accountant AA

Bedrijfsprofiel

MDM Accountants is een full-service kantoor in Den Haag. Het kantoor bestaat uit verschillende afdelingen; accountancy, administratie, fiscaal en salarisadministratie. Het klantenpakket is divers en bestaat onder andere uit MKB breed, dienstverlenende sector en non-profit. MDM Accountants is aangesloten bij Auxilium en RB voor opleidingen en ondersteuning.

Bedrijfscultuur

De sfeer is zowel informeel als professioneel. Een sfeer die zowel intern als extern als plezierig wordt ervaren. Voor collega's worden interne cursussen verzorgd en de balans tussen werk- en privé is prima geregeld. Er werken ongeveer 20 collega's.

Functieomschrijving

Als Accountant AA bent u verantwoordelijk voor de complexe uit te voeren opdrachten en voor de klanttevredenheid. Deze opdrachten worden onder uw toeziend oog conform de kwaliteitseisen uitgevoerd. Hierbij neemt u de regel- en wetgeving in acht. Daarnaast bent u door uw vakkundigheid in staat om adviesmogelijkheden bij de grotere accounts te initiëren.
Uw dagelijkse focus ligt op het efficiënt inrichten van de werkprocessen en het verbeteren hiervan. U weet medewerkers op de juiste manier in te zetten en hen te coachen in hun ontwikkeling. De liefde in uw vak uit zich door de interne- en externe cursussen en lezingen die u van tijd tot tijd geeft.

Functie-eisen

• Tekeningsbevoegd AA
• Relevante werkervaring binnen een gerenomeerde accountantspraktijk
• Uitgebreide kennis van compliance
• IT-applicaties vaardig

Over deze vacature

Referentie: JDV-i18-16
Salaris: € 70.000
Standplaats: 's-Gravenhage

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies