Werkvoorbereider - Tekenaar

Bedrijfsprofiel

Met een wereldwijde afzetmarkt is deze organisatie actief in mechanische systemen ten behoeve van de logistiek. In haar producten komen mechanische en elektrotechnische toepassingen samen in een totaaloplossing. Producten worden ontworpen en geproduceerd op 1 locatie.

Bedrijfscultuur

Medewerkers zijn trots op de ontworpen en vervaardigde producten. De aard van de communicatie is direct, informeel en voornamelijk in de Friese taal. Nuchterheid, humor en er samen-voor-gaan zijn belangrijke waarden.

Functieomschrijving

Met een technisch kloppend hart bent u binnen de organisatie verantwoordelijk voor tijdige levering van onderdelen, communicatie (met de verschillende afdelingen) over de productie en ontwerp en aanpassing van technische tekeningen conform klantwens en specificaties.

In een klein (voornamelijk Fries sprekend) team wordt er op directe wijze gecommuniceerd en is er vele ruimte voor individuele inbreng ter verbetering van het algehele productieproces.
Met name de afwisseling in deze functie maakt het interessant om invloed uit te oefenen binnen de gehele organisatie waarbij u ook intensief contact onderhoud met de interne organisatie, klanten en leveranciers.

Werkt u momenteel in een grote organisatie waar indirect middels sterke bureaucratische principes wordt gehandeld? Stelt dit behoorlijk uw ongeduld op de proef waarbij veel directer wilt handelen maar ook daadwerkelijk de productie ervaren? Dan nodig ik u van harte uit te reageren middels de knop aan de rechterzijde van deze pagina.

Bellen of een bericht per e-mail gaat sneller via 058 – 216 1582 of o.smeding@headhuntersteam.nl

Functie-eisen

• HTS richting werktuigbouw of gelijkwaardig
• Ervaring met het CAD pakket Inventor
• Passie voor mechanica

Competenties:
• Initiatiefrijk
• Communicatief vaardig
• Goed met weerstand om kunnen gaan

Over deze vacature

Referentie: OS/2018/11
Salaris: € 45.000
Standplaats: Leeuwarden

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
O. Smeding
058 - 216 15 82
o.smeding@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies