Projectmanager WTB

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is toonaangevend producent van volledige geautomatiseerde lijnen voor de convenience- en gemaksvoeding industrie.

Wat met name werken bij deze organisatie interessant maakt zijn dat engineers zien hoe hun ontwerpen geproduceerd worden en medewerkers vanuit de Productie meteen feedback geven vanuit de praktijk.

Functieomschrijving

Doordat de vraag naar voedselverwerkende systemen toeneemt komen we graag in contact met een ervaren Projectmanager. Met uw eigen team realiseert u engineering tot en met oplevering van verkochte (internationale) projecten. U bent de stuwende kracht van uw team waarbij u toeziet en tijdig stuurt op het ontwerp, calculatie, uitvoering en productie van het te maken Food-systeem.

De lijnen bij de opdrachtgever zijn kort waardoor u rechtstreeks contact hebt met directie en afdelingsmanagers. Tevens fungeert u als adviespartner naar de klant en houdt hen op de hoogte van de status van het project.
Naast uw leidinggevende rol houdt u zorgvuldig uw projectdocumentatie bij, bewaakt het budget en bent het centrale aanspreekpunt van het aan u toegewezen project.

U heeft een ondernemersdrive en hoog verantwoordelijkheidsgevoel die in alle redelijkheid de interne en externe klant zo goed mogelijk wil bedienen. U bent kritisch, energiek en houdt van technisch uitdagende (fijn)mechanische projecten. Daarnaast bent u avontuurlijk ingesteld en spreekt goed Engels.

Graag nodigen wij u uit voor een kennismaking als u die ondernemende engineer bent met een achtergrond in de WTB of E. Bel voor inhoudelijke vragen naar 058 – 216 1582.

Functie-eisen

• Afgeronde opleiding HTS werktuigbouwkunde of gelijkwaardig
• Passie voor mechanische systemen
• Ervaring met tekenwerk in 3D (Solid Works / Creo Elements)

Competenties:
• Flexibel ingesteld in verband met het werken in binnen- en buitenland
• Communicatief zeer vaardig in woord en geschrift
• Stressbestendig
• Analytisch sterk en nauwkeurig werkend

Over deze vacature

Referentie: OS/2018/12
Salaris: € 60.000
Standplaats: Heerenveen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
O. Smeding
058 - 216 15 82
o.smeding@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies