Chemical Engineer

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een zeer innovatieve organisatie en actief in uiteenlopende markten binnen de chemische- en petrochemische industrie (internationaal). Hierbij zullen zowel proces technische, mechanische en instrumentele aspecten aan bod komen. Samen met internationale partners worden projecten gerealiseerd.

Bedrijfscultuur

Binnen de organisatie heerst een informele cultuur. De communicatielijnen zijn kort en de organisatie is op projectmatige wijze ingericht. Zoals vaker binnen een technische omgeving communiceert men onderling op informele wijze met elkaar op een nuchtere en luchtige manier.

Functieomschrijving

Vanwege toenemende groei van projecten wereldwijd zijn we op zoek naar een procestechnoloog welke binnen een team van engineers zelfstandig procesinstallaties ontwerpt, inbedrijf stelt (met een lokaal team aan commissioning engineers) en te hulp schiet als vraagbaak bij stagnaties.

In deze functie wordt veel gevraagd van uw zelfredzaamheid. U werkt in projectteams vanuit uw eigen expertise, stelt opstart protocollen op, schrijft handleidingen voor het gebruik van de ontworpen en geproduceerde installaties en stuurt onderzoeksprogramma’s ten behoeve van het proces. Daarnaast blijft u vakinhoudelijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen uw vakgebied.

Bent u toe aan nieuwe stap in uw carrière met meer verantwoordelijkheid, persoonlijke inbreng en het zelfstandig leiden en sturen van projecten?
Reageer dan via de "button" aan de rechterzijde van deze pagina.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO opleiding chemische technologie of vergelijkbaar
• Minimaal 3 jaren aantoonbare werkervaring als procestechnoloog
• Grote affiniteit met de thermodynamica en anorganische chemie
• Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Competenties:
• Klantvriendelijk
• Reisbereidheid (internationaal)

Over deze vacature

Referentie: OS/2018/14
Salaris: € 45.000
Standplaats: Sneek

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
O. Smeding
058 - 216 15 82
o.smeding@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies