Inspecteur Elektrotechniek

Bedrijfsprofiel

Elektrospekt is een gecertificeerd inspectie- / adviesbureau dat landelijk opereert. Het heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een onafhankelijk speler op het gebied van inspecties, thermografie, legionella preventie, tekenwerk en implementaties. Daarnaast is Elektrospekt actief in het geven van opleidingen, zowel richting de klant als voor haar eigen personeel. Met ruim 20FTE is het een relatief klein maar dynamisch bedrijf dat elk jaar verder weet te groeien en erg succesvol is.

Functieomschrijving

Als Inspecteur Elektrotechniek bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van inspecties van technische projecten. De vereisten bij een inspectie zijn de normen NEN 3140 en NEN 1010. Daarnaast wordt er ook gewerkt met de ATEX richtlijnen. Ervaring met deze normen en richtlijnen is uiteraard een pre.

U krijgt begeleiding en aansturing vanuit het hoofdkantoor in Winschoten van de projectleider of directeur. Daarnaast krijgt u de beschikking over een bedrijfsauto, u zult namelijk veel werkzaam zijn op locatie. Voor de functie als inspecteur zijn flexibiliteit en commitment erg belangrijke aspecten. Als inspecteur wordt er namelijk veel van u gevraagd, daar staat echter ook weer veel tegenover. Zo krijgt u veel vrijheid en verantwoordelijkheid en zal Elektrospekt u, wanneer nodig, verder opleiden tot volwaardig Inspecteur Elektrotechniek.

Functie-eisen

-MBO4 in de richting van Elektrotechniek
-Ervaring als elektrotechnisch installateur in de buitendienst
-Grote mate van zelfstandigheid
-In bezit van een VCA basisveiligheid
-In bezit van rijbewijs B
-Affiniteit/ervaring met elektrotechnische inspecties is een pre

Competenties
-Nauwkeurig
-Flexibel
-Klantgericht
-Hands-on
-Proactief

Over deze vacature

Referentie: RB/WTBE/546
Salaris: € 42.000
Standplaats: Winschoten

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
R.Bolt
050-5268884
r.bolt@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies