(Junior) Werkvoorbereider Service & Onderhoud

Bedrijfsprofiel

Bij dit middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf, welke zowel actief is in de utiliteits- als woningbouw, zijn mensen de sleutel tot succes. Dit bedrijf denkt vooruit, gebruikt de modernste technologieën en werkt resultaatgericht. Betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid zijn speerpunten bij iedere installatie.

Bedrijfscultuur

Bij deze installateur krijg je de kans om allround specialist te worden. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar flexibiliteit en snel schakelen enorm belangrijk is. Je werkt continue aan uitdagende utiliteits- en woningbouwprojecten waarbij ieder project van team kan verschillen. Naast een marktconform salaris worden er uitstekende opleidingsmogelijkheden geboden.

Functieomschrijving

Als (Junior) Werkvoorbereider Service & Onderhoud ben je samen met een collega werkvoorbereider en de projectleider integraal verantwoordelijk voor de afdeling Service & Onderhoud.

In deze dynamische werkvoorbereidersrol maak je zelfstandig calculaties en signaleer je meer- en minderwerk. In overleg met je team bepaal je de inzet van materialen en draag je zorg voor het tijdig bestellen van nieuwe materialen. In deze veelzijdige functie maak je onderhoudscontracten, werk je rapportages uit en stuur je onderaannemers aan. Tevens heb je een ondersteunende rol richting monteurs met betrekking tot de projecten.

Functie-eisen

• MBO+ werk- en denkniveau.
• Relevante stage- of werkervaring.
Monteurs die de stap naar binnen willen maken nodigen we van harte uit te solliciteren.

Competenties
• Communicatief vaardig
• Gedreven
• Flexibel

Over deze vacature

Referentie: KW/WSO/218
Salaris: € 37.000
Standplaats: 's-Hertogenbosch

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies