Projectleider E Installatietechniek

Bedrijfsprofiel

Bij dit middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf, welke zowel actief is in de utiliteits- als woningbouw, zijn mensen de sleutel tot succes. Dit bedrijf denkt vooruit, gebruikt de modernste technologieën en werkt resultaatgericht. Betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid zijn speerpunten bij iedere installatie.

Bedrijfscultuur

Bij deze installateur krijg je de kans om allround specialist te worden. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar flexibiliteit en snel schakelen enorm belangrijk is. Je werkt continue aan uitdagende utiliteits- en woningbouwprojecten waarbij ieder project van team kan verschillen. Naast een marktconform salaris worden er uitstekende opleidingsmogelijkheden geboden.

Functieomschrijving

Als Projectleider E zorg je met jouw technisch, organisatorisch en commercieel inzicht voor een goede afloop van zowel woningbouw- als utiliteitsprojecten.

Je bent in commercieel, technisch en sociaal opzicht integraal verantwoordelijk voor het leiden van projecten die variëren tussen de € 20.000 en € 1.000.000. Met jouw analytisch en organiserend vermogen waarborg je de kwaliteit en zorg je voor een juist rendement. Als allround specialist ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een variërend projectteam, bestaande uit werkvoorbereiders en monteurs.

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau.
• Ervaring als projectleider in een soortgelijke functie.
Werkvoorbereiders die toe zijn aan een volgende stap nodigen wij van harte uit te solliciteren.

Competenties
• Leiderschapskwaliteiten
• Ondernemend
• Klantgericht
• Commercieel

Over deze vacature

Referentie: KW/PEI/218
Salaris: € 50.000
Standplaats: 's-Hertogenbosch

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies