Junior Assistent Accountant Audit

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever betreft een op zichzelf staand accountantskantoor met ruim 50 medewerkers in dienst. Zij richten zich op het MKB en hebben de meeste klanten gecentreerd in de regio waar zij gevestigd zijn. Met een ondernemende, betrokken en professionele instelling proberen ze de klanten te bedienen.

Bedrijfscultuur

De cultuur is te typeren als ongedwongen, vrij informeel en open. De gemiddelde leeftijd is hier niet veel hoger dan een jaar of 30. Veel zelfstandigheid en vrijheid in de functie en een allround takenpakket zorgen voor veel afwisseling.

Functieomschrijving

In de functie van Junior Assistent Accountant voor de controlepraktijk houdt je je voornamelijk bezig met controlewerkzaamheden, het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen en het verlenen van overige administratieve diensten.
Verder help je mee met de voorbereiding van het controleplan, uitzoekopdrachten ten aanzien van de AO/IC bij diverse klanten en het trekken van conclusies daaruit alsmede het vastleggen van bevindingen. Dit gebeurd aan de hand van een controleprogramma.
Je hebt in de functie veelvuldig contact met klanten en gaat samen met een senior collega of vennoot naar klanten toe. Het is een groeifunctie en het is de bedoeling dat u na ongeveer twee jaar zelfstandig assistent accountant wordt.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie

Competenties:
• Pro actief
• Gedreven
• Teamplayer
• Ambitieus

Over deze vacature

Referentie: NN.5.18.JARA
Salaris: € 30.000
Standplaats: Apeldoorn

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies