Financial Controller

Bedrijfsprofiel

Al sinds 1932 is de familie Hoeflake actief met innovaties op Elektrotechnisch vakgebied voor zowel bedrijven als de overheid. Hoeflake B.V. is onderverdeeld in twee takken. Hoeflake Infratechniek zet zich met infra technische expertise in op het gebied van verkeer en mobiliteit om de doorstroming en de verkeersveiligheid te bevorderen. Hoeflake Installatietechniek houdt zich bezig met het levering en installatie van de elektrotechnische, communicatie- en beveiligingsinstallaties bij diverse opdrachtgevers.

Bedrijfscultuur

Hoeflake tekent zich door een jong team van ongeveer 100 medewerkers. De directie bestaande uit Henk en Jolanda Hoeflake zijn toegankelijke, hard werkende eigenaren met hart voor het MKB familie bedrijf. Dit maakt dat zij medewerkers weten te binden door het creëren van een platte organisatie waar gelijkheid en samenhorigheid centraal staan. Hoeflake is een bedrijf waar innovatie en kwaliteit centraal staan en dit is in de gehele bedrijfsvoering terug te zien.

Functieomschrijving

Binnen Hoeflake ben je als Financial Controller de belangrijkste sparringpartner van de directie. Dit betekent dat je gevraagd en ongevraagd advies geeft over diverse financiële vraagstukken. Daarnaast ben je door deze centrale positie binnen de organisatie betrokken bij veel strategische beslissingen. Dit maakt dat je regelmatig in aanraking komt met business control gerelateerde vraagstukken zoals procesverbeteringen, business cases, budgetbewaking en het maken van forecasts op basis van trends in de markt.
Om als goede sparringpartner te kunnen fungeren zijn het beheer van de grootboekadministratie en de projectadministratie een belangrijk onderdeel van jou takenpakket. De debiteuren- en crediteurenadministratie en het bijbehorende relatiebeheer zijn ook onderdeel van de werkzaamheden. Verder sluit je maandelijks de financiële administratie, fiscale aangiften en loonadministratie in AFAS. Op jaarbasis stel je samen met de accountant het balans dossier op en de jaarrekening. Tot slot bespreek je met de accountant de jaarrekening en de aangiftes vennootschapsbelasting.
Wil jij als Financial Controller dé financiële sparringpartner van deze innovatieve organisatie worden? Solliciteer dan via onze website of neem direct contact met ons op.

Functie-eisen

• HBO opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy
• Meerjarige werkervaring als (assistent) controller of (assistent) accountant
• Affiniteit met techniek

Competenties
• Accuratesse
• Flexibiliteit
• Toegewijd

Headhuntersteam verzorgt namens Hoeflake B.V. de werving & selectieprocedure. De reactietermijn is tot en met 2 maart 2018. Bij vragen verzoeken wij u om contact op te nemen met Nico Nagelhout of Menno Mout, Consultants Finance bij Headhuntersteam, 038-4212118 . Voor meer informatie over de organisatie van Hoeflake B.V. verwijzen wij je door naar de website: www.hoeflake.nl

Over deze vacature

Referentie: MM.05.18.FC
Salaris: € 54.000
Standplaats: Hedel

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
M. Mout
038-4212118
m.mout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies