Projectcoördinator Bouw

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever uit Emmen staat al jaren garant voor kennis en ervaring in bouwen in Noord-Nederland. In de loop der jaren is een enorme ervaring opgebouwd in verbouw, renovatie, onderhoud en nieuwbouw. De organisatie telt momenteel 35 medewerkers en zet een gestage groei door.

De organisatie beschikt over de kennis en capaciteit om al in een vroeg stadium van een project mee te denken met opdrachtgevers.

Bedrijfscultuur

Integriteit vormt de basis van handelen, niet alleen tussen medewerkers, maar ook naar relaties en maatschappelijke omgeving. Daarnaast kenmerkt de organisatie zich als hecht en werkt men graag in gezamenlijkheid aan mooie resultaten.

Functieomschrijving

In deze functie bent u medeverantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van bouwprojecten. Daarnaast ontfermt u zich over de aansturing van de werknemers, het opstellen van calculaties en offertes. Hierbij onderhoudt u dagelijks het contact met aannemers en andere partijen. Ook houdt u scherp in de gaten waar meer of minderwerk uitgevoerd moet worden. Het lezen van een bestek is u niet vreemd en op basis van de opgestelde planning bewaakt u de uit te voeren werkzaamheden. U komt te werken in een team van bouwkundige professionals, samen maken jullie uitdagende projecten in de woning- en utiliteitsbouw tot een succes.

Functie-eisen

Functie-eisen
• HBO werk-/ en denkniveau, richting bouwkunde
• Aantoonbare werkervaring en een soortgelijke functie
• Affiniteit met de woningbouw- en utiliteitsbouw

Competenties
• Samenwerkingsgericht
• Communicatief vaardig
• Integer
• Besluitvaardig

www.headhuntersteam.nl

Over deze vacature

Referentie: PS/BWC/137
Salaris: € 45.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies