Civieltechnisch Ontwerper

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een landelijk opererend ingenieursbureau die zowel voor de publieke als de private sector werkzaamheden verricht. Met meer dan 75 medewerkers met uiteenlopende expertises, richt de organisatie zich op onder andere het adviseren, aanbesteding en uitvoeringsbegeleiding, projectmanagement en ontwerp binnen de disciplines Infra, Milieu, Archeologie, Geo-info.

Bedrijfscultuur

De organisatie laat zich kenmerken als een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarnaast biedt de organisatie uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functieomschrijving

Als Civieltechnisch Ontwerper bij onze opdrachtgever bent u verantwoordelijk voor een diversiteit aan civieltechnische werkzaamheden. Binnen deze organisatie wordt er binnen projectteams gewerkt aan wegconstructies, infrastructuur, riolering etc. U houdt hierbij rekening met de gestelde planning en kan flexibel werken in een goed op elkaar afgestemd team. Er zit veel variatie in het werk, omdat er bij elk project weer anders gedacht moet worden. U speelt een rol tijdens de aanbestedings-, voorbereidings- en uitvoeringsfase. U beheerst dan ook over een uitstekende vaardigheden met het tekenprogramma AutoCad 3D en/of Revit.

Functie-eisen

Functie-eisen
• U beschikt over een afgeronde MBO (of HBO) opleiding Civiele Techniek / Weg- en Waterbouwkunde;
• U beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als tekenaar;
• U beschikt over een goede beheersing met Autocad 2D/3D en/of Revit.

Competenties:
• Teamspeler
• Proactief
• Nauwkeurig

Over deze vacature

Referentie: PS/BWC/139
Salaris: € 50.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies