Projectleider Bouwkunde

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een veelzijdig bouwbedrijf. Zij werken voor vaste opdrachtgevers zoals woningcorporaties, beleggers, bedrijven, particulieren en projectontwikkelaars. Tevens genereren zij ook werk vanuit eigen projectontwikkeling. Dit ontwikkelende bouwbedrijf richt zich op woningbouw, utiliteit, zorg en renovatieprojecten.

Bedrijfscultuur

Medewerkers binnen deze organisatie worden gestimuleerd om niet geheel binnen de kaders van hun functie te blijven, hierdoor ontstaat er een versterkte samenwerking tussen de werknemers. Binnen deze organisatie is er weinig verloop in het personeelsteam, een werknemer werkt hier gemiddeld 7,5 jaar.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een loyale en daadkrachtige leider voor verbouw- en nieuwbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij zal u verantwoordelijk zijn voor het bewaken van de planning, leiding geven aan het projectteam, contact onderhouden met onderaannemers en opdrachtgevers. U weet alle bedrijfsprocessen goed op elkaar af te stemmen om een zo goed mogelijk bedrijfsresultaat te behalen, daarbij weet u uw collega’s op enthousiasmerende wijze mee te krijgen in de missie en visie van de organisatie. Als 1ste aanspreekpunt leidt u bouwvergaderingen en draagt u de verantwoordelijkheid voor een passende oplevering.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde HBO- opleiding Bouwkunde.
• U beschikt over enkele jaren ervaring als projectleider of vergelijkbare rol in de bouw.
• U beschikt over een goede leidinggevende capaciteiten.

Competenties:
• Teamspeler
• Proactief
• Resultaatgericht
• Motivator

Over deze vacature

Referentie: PS/BWC/140
Salaris: € 50.000
Standplaats: Assen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies