Leidinggevend Bouwkundig Calculator

Bedrijfsprofiel

Dit multidisciplinair renovatiebedrijf is niet zomaar een aannemer die actief is actief in Renovatie en Onderhoud. Dit eeuwenoude familiebedrijf is sociaal, innovatief, professioneel en verantwoordelijk. Snel handelen, kosten besparen en een hoge bewonerstevredenheid wordt gerealiseerd door duidelijke communicatie en een goede samenwerking. Het sociale aspect staat zowel intern als extern zeer hoog in het vaandel.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het team zijn wij per direct op zoek naar een Senior Bouwkundig Calculator. Op de calculatieafdeling stuurt, coacht en helpt u mee aan de ontwikkeling van andere medewerkers. Met uw kennis en ervaring inspireer je anderen en brengt u het bedrijf naar een hoger level. U bent verantwoordelijk voor een juiste bezetting op de afdeling en voert voortgangsgesprekken uit.

Naast het feit dat u op een effectieve manier leiding geeft aan het team, verzamelt en analyseert u zowel in- als extern informatie omtrent de marktprijzen. U denkt mee aan bouwtechnische oplossingen en houdt hierbij rekening met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

In de voorfase selecteert u onderaannemers en leveranciers. Eventueel verricht u inmetingen op locatie. Aan de hand van alle offertes maakt u een totale kostprijsbegroting, bewaakt deze en past deze aan indien nodig. Met betrekking tot het bestek en de begroting fungeert u als tussenpersoon voor opdrachtgever, onderaannemer en leveranciers. Het samenstellen van de calculatiemap, net als het zorg dragen voor een correcte overdracht naar het projectteam behoren ook tot uw werkzaamheden. Wanneer een project is afgewezen schrijft u tijdig en correct onderaannemers en leveranciers af.

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau.
• Minimaal drie jaar ervaring als calculator, calculator in renovatie & onderhoud is een pré.
• Kennis van de NEN-normen.

Competenties
• Klantgerichte instelling
• Leidinggevende capaciteiten
• Cijfermatig inzicht
• Resultaatgericht

Over deze vacature

Referentie: KW/SRBC/218
Salaris: € 50.000
Standplaats: Eindhoven

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies