Bouwkundig Calculator Daksystemen

Bedrijfsprofiel

HD Daksystemen is een middelgrote onderneming welke al meer dan 50 jaar actief is in de bitumineuze- en kunststof dakbedekkingbranche. Realisatie van projecten voor de industrie- en utiliteitsbouw in binnen- en buitenland behoren tot haar scope aan werkzaamheden. Daarbij heeft ze specialisaties in zowel nieuwbouw als renovatie, veiligheidsproducten en onderhoud. Voor grote merken (Coca Cola, Bavaria, Snow Valley en Sony) voert ze complexe projecten uit.

Bedrijfscultuur

HD Daksystemen is een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie. Zij biedt werknemers zelfstandige en verantwoordelijke functies in een dynamische en industriële omgeving met bijzondere (internationale) projecten. Je komt te werken in een informeel, professioneel en hecht team van enthousiaste collega's. Het bedrijf biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, tevens is er voldoende aandacht voor training en opleiding.

Functieomschrijving

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven Bouwkundig Calculator. Als calculator werk je intensief samen met de directie, accountmanager en projectmanager.

In deze calculatorsfunctie heb je diverse werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Je calculeert omvangrijke, multidisciplinaire en complexe dak/bouwprojecten welke budgettair op kunnen lopen tot circa € 250.000. Deze projecten variëren qua looptijd van 1 dag tot 5 maanden. Je vraagt inkoopprijzen aan, houdt informatie van toeleveranciers bij en onderhoudt de tarieven en inkoopprijzen in het calculatiesysteem. Daarnaast coördineer je bouwtekeningen en legschema’s en neem je deel aan vergaderingen. Eventueel meet je werkzaamheden in op locatie.

In overleg met de accountmanager volg je uitgebrachte offertes op de voet en werk je mee aan de realisatie van de doelstellingen van HD Daksystemen. Je hebt de bevoegdheid om verkoopprijzen voor verschillende projecten te bepalen.

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde opleiding richting Bouwkunde op minimaal MBO niveau 4.
• Je hebt relevante stage- of werkervaring opgedaan als calculator.

Competenties
• Nauwkeurig
• Klant- en resultaatgericht
• Stressbestendig
• Teamplayer

Over deze vacature

Referentie: KW/DAKC/02
Salaris: N.O.T.K.
Standplaats: Someren

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies