Werkvoorbereider Sprinkler

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een technisch dienstverlener met ruim 1000 medewerkers .Zij ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie. Dankzij hun totaalconcept en verschillende specialismen kunnen ze hun klanten optimaal bedienen. Vestiging Zwolle heeft als specialisme industrie, onder andere expert in piping, procestechniek en procesautomatisering. De organisatie zorgt ervoor dat installaties, leidingen, tanks, ketels en machines voldoen aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne en veiligheid.

Bedrijfscultuur

Een professioneel familiebedrijf waarin de mensen veel aandacht krijgen. Je werkt aan technisch interessante projecten en uitgebreide scholingsmogelijkheden. Binnen de organisatie kan je je blijven ontwikkelen je hebt doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een werkvoorbereider Sprinkler. Je bent medeverantwoordelijk voor een succesvolle realisatie van het project.

Binnen deze functie draag je zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van de activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering van een brandbeveiligingsproject. Dit bevat onder andere water-, mist-, gas of schuimbusinstallaties.

Daarnaast draag je zorg voor de rapportages, de juiste certificering en benodigde materialen. Onze opdrachtgever bied je de ruimte om mee te denken in het oplossen van technische problemen.

Functie-eisen

• MBO technische opleiding
• Werkervaring in een soort gelijke functie
• Eventueel aangevuld met cursussen m.b.t brand- en veiligheidsinstallaties

Competenties
• Klantgericht
• Betrokken
• Een positieve en collegiale instelling

Over deze vacature

Referentie: TS/05-18/WVBS
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: Zwolle

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
G. de Vries
038 - 421 21 18
g.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies