Assistent Accountant - BBG&Co

Bedrijfsprofiel

BBG&Co is een middelgroot accountantskantoor dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector en particulieren.

Vanuit hun kantoor in Hoogeveen verzorgen zij voor hun relaties een breed dienstenpakket, waaronder het voeren van (loon-) administraties, samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van diverse fiscale aangiften, alsmede fiscale en bedrijfseconomische advisering in de meest brede zin van het woord.

De klant staat daarbij centraal. Zij streven naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, directe, duidelijke en persoonlijke communicatie en een goede prijs-, kwaliteitsverhouding.

Bedrijfscultuur

Binnen BBG&Co heerst een informele sfeer en is er een platte organisatiestructuur. In een team van drie eigenaren heeft iedere werknemer zijn eigen taken en verantwoordelijkheden en wordt er gewerkt vanuit het teambelang.

Functieomschrijving

Als assistent accountant heeft u zowel MKB-klanten als agrarische klanten. Het betreft hier dan ook een combi-functie. Voor deze klanten verwerkt en controleert u de administraties, stelt jaarrekeningen samen, bent u verantwoordelijk voor de verschillende belastingaangiften en geeft u advies. U heeft rechtstreeks contact met de klant. Als assistent accountant bent u dan ook van A tot Z betrokken.

Voor deze functie zoeken wij een assistent accountant met enige jaren ervaring binnen een accountants- of administratiekantoor. U heeft een opleiding op minimaal MBO-niveau afgerond en bent fulltime beschikbaar. Er is veel ruimte in de groei van uw werkzaamheden. Daartegenover staat een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een pensioenvoorziening en een provisieregeling.

Functie-eisen

• Minimaal een MBO-diploma in financiële richting
• Relevante werkervaring bij een accountants- of administratiekantoor
• In het bezit van auto en rijbewijs;

Competenties
• Sociaal;
• Leergierig;
• Gemotiveerd;
• Gedreven;
• Nauwgezet.

Over deze vacature

Referentie: AK/F/53
Salaris: € 34.000
Standplaats: Hoogeveen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
A.Klasens
050 - 526 8884
a.klasens@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies