Teamleider Engineering

Bedrijfsprofiel

Kelvion B.V. ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt hoogwaardige warmtewisselaars. Deze warmtewisselaars vinden voornamelijk hun toepassing in de kracht, energie- en voortstuwingstechniek voor de scheepvaart en industrie. Met ruim 75 medewerkers, een eigen vestiging in Dubai en zusterondernemingen in ruim 50 landen wereldwijd, kenmerkt Kelvion B.V. zich door haar vernieuwende karakter, kwaliteit en wereldwijde verkoopnetwerk. Kelvion B.V. maakt onderdeel uit van het in Duitsland gevestigde Kelvion Holding GmbH en is een van de grootste leveranciers van warmtewisselaars.

Functieomschrijving

Als Teamleider Engineering ben je verantwoordelijk voor het organiseren van het ontwerp- en engineeringsproces, zodat systemen en modules beschikbaar zijn die voldoen aan de gestelde functionele specificaties. Om dit te realiseren ben je nauw in contact met uw collega’s van Productie en Sales zodat er een goede werkplanning gemaakt kan worden, waar nodig processen geoptimaliseerd kunnen worden en belangrijker nog; de klant snel en goed bediend kan worden.

Je maakt gebruik van je kennis van Engineering en Projectmanagement om de medewerkers en collega’s de juiste keuzes te laten maken ten aanzien van onder andere ontwerptijd, materiaalkeuze en het inzetten van nieuwe standaarden.

Wat voor een persoon zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gedreven (Lead) Engineer, die in staat is om prioriteiten te stellen in projecten, het overzicht kan houden en actief bezig is met efficiency. Je bent succesvol als je het team optimaal en zelfstandig kan laten werken, binnen een goede doorlooptijd van projecten en je steun verwerft vanuit zowel Directie, Sales, Engineering en Projectmanagement. Uiteraard ben je zelf ook actief in het ontwerpproces, waardoor je zeker niet alleen je teamleidersuitdagingen hebt, maar zelf ook met de techniek zelf bezig kan blijven.

Jij wilt succesvol zijn samen met het team en kan zodoende ook goed delegeren en zaken loslaten.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
• Relevante werkervaring in Engineering bij voorkeur in een internationale technische organisatie.
• Leidinggevende kwaliteiten
• Ervaring met 3D CAD Software. SolidWorks is een vereiste.
• Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels

Competenties
• Daadkrachtig
• Teamplayer
• Communicatief vaardig
• Gestructureerd

Over deze vacature

Referentie: BW/06-18/TE
Salaris: € 53.000
Standplaats: Doetinchem

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
B.Wentink
038-4212118 of 06-38319807
b.wentink@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies