Vestigingsleider

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever Vicoma is een onafhankelijk en pragmatisch ingenieursbureau met 6 kantoren in Nederland. Vicoma helpt de procesindustrie in Nederland en daarbuiten met het oplossen, begeleiden en/of realiseren van integrale ingenieurs- en adviesdiensten, zowel single- als multidisciplinair, om industriële installaties te verbeteren.

Hiervoor heeft men engineers voor alle disciplines in huis. Door deze werkwijze is Vicoma een betrouwbare en vooral flexibele partner voor alle vragen op het gebied van onderhoud, verduurzaming, verbouwing en nieuwbouw. Het advies wat men geeft ziet men nooit als een doel op zich. Integendeel, het is voor hen de eerste- en belangrijkste stap om de achterliggende vraag te realiseren.

De vestiging in Groningen is een betrouwbare en gevestigde naam in de procestechniek in de regio Noord. Met een team van circa 35 professionals werkt men dagelijks aan technische uitdagende projecten.
Voor de komende jaren ligt er een uitdagende groeiambitie om de organisatie verder gestalte te geven.

Graag komen wij in contact met een inspirerende vestigingsleider die samen met het team Groningen de doelstellingen voor de komende jaren invulling wil gaan geven.

Functieomschrijving

Als vestigingsleider ben je verantwoordelijk voor de resultaten en de kwaliteit van de vestiging.
Binnen het team van circa 35 professionals geef je op coachende wijze sturing aan de juiste bezetting en motivatie van medewerkers.
Transparantie, ontwikkeling van kennis en competenties zijn hierin kernbegrippen. Je zorgt voor een goede planning van de werkzaamheden, en juiste budgettering, kostenbewaking en voortgangsrapportage van de ingenieurs- en adviesdiensten.
Als manager heb je een scherp oog voor problemen en de daaruit voortvloeiende technische en economische implicaties. Je bent daarnaast sterk klantgericht ingesteld en anticipeert snel en adequaat op klantvraag. Deze klantgerichtheid vertaalt zich tevens in het onderhouden en uitbreiden van de klant(relaties). Als ambassadeur van Vicoma weet je op basis van presentatie en deskundigheid een bijdrage te leveren in het verkrijgen van engineeringswerk (bij voorkeur op kantoor). Voor de vestigingsleider liggen er daarnaast nog mooie uitdagingen op het verder uitwerken van de middellange termijn visie waar je zelf een belangrijke bijdrage in kan leveren. In deze eindverantwoordelijke rol rapporteer je rechtstreeks aan de algemeen directeur en maak je onderdeel uit van het landelijke MT.

Functie-eisen

• Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde HBO werktuigbouwkunde en / of procestechniek opleiding eventueel aangevuld met een aanvullende bedrijfskundige opleiding.
• Je hebt werkervaring opgedaan in een leidinggevende (lijn) management positie en affiniteit met procestechniek/werktuigbouwkunde.
• Je bent meerdere jaren werkzaam geweest in de engineeringswereld en beschikt over een netwerk in de Noordelijke regio.
• Je beschikt over ervaring met begrotingstechnieken, kostenbewaking, planning- en voortgangstechnieken.
• Als leidinggevende laat jij jezelf kenmerken als inspirerend, daadkrachtig, mensgericht en pro actief.

Competenties:
• Ambitieus
• Coachend leider
• Klantgericht
• Ondernemend
• Kwaliteitsgericht
• Besluitvaardig
• Verbindend

Over deze vacature

Referentie: PR/WTB-M/8218
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Roorda
050 - 526 88 84
p.roorda@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies